MEDIA

Ποιος κέρδισε την ασυλία και ποιο μεγάλο φαβορί αποχωρεί μέχρι να… ξαναγυρίσει στο MasterChef!

Η μπλε ομάδα έχασε την ομαδική δοκιμασία στο Masterchef 4 και δύο παίκτες κλήθηκαν να μονομαχήσουν για την δεύτερη ασυλία.

Στην δοκιμασία τέθηκαν αντιμέτωποι ο Τζον και ο Κώστας, οι οποίοι κλήθηκαν να μαγειρέψουν ψάρι. Μαζί με τους τρεις κριτές, βρέθηκε και ως γκεστ ο Αντώνης Δρακουλαράκος, που θα έκανε την κριτική του στο πιάτο των δύο διαγωνιζόμενων.

Δείτε ποιος κέρδισε την ασυλία

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα όσα προβλήθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του OPEN, την επόμενη εβδομάδα θα δει την έξοδο του παιχνιδιού ένα από τα μεγάλα φαβορί του.

Δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Λασκαρίδη ο οποίος θεωρούνταν ένας από τους δυνατότερους παίκτες του φετινού κύκλου του MasterChef.

Όμως, μη βιάζεστε, γιατί ο Γιώργος θα επιστρέψει στο παιχνίδι καθώς οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού θα φέρουν με τις αποφάσεις τους τη μεγάλη ανατροπή.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, τρεις από τους αποχωρήσαντες παίκτες θα επιστρέψουν στο ριάλιτι μαγειρικής και θα διαγωνιστούν μεταξύ τους στην κουζίνα για να διεκδικήσουν ξανά την είσοδό τους στο παιχνίδι. Αυτός λοιπόν θα είναι ο Γιώργος.