3 top δεξιά, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για «τσάμπα μάγκες στην κυβέρνηση» μίλησε στην… πρεμιέρα του στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε στην πρώτη ομιλία μετά την εκλογή του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης  στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, στην Αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής.

“Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη που παίρνω το λόγο για πρώτη φορά ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μπροστά στην Κ.Ο.”, είπε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

“Η γλώσσα του σώματος των βουλευτών της κυβέρνησης φανέρωνε πλήρη αλαζονεία για τους συνανθρώπους που έχασαν το βιος τους. Αντί να ζητήσουν συγγνώμη από τον λαό, το μόνο που έκαναν ήταν να ειρωνευτούν τον Γιώργο Ιωακειμίδη και εμένα προσωπικά, χρησιμοποιώντας λογοπαίγνια παιδιών του Δημοτικού. Κατά τα άλλα εμείς είμαστε οι τοξικοί και όχι αυτοί, οι τζάμπα μάγκες. Αντί για την ανακούφιση που υποσχέθηκε ο κ. Μητσοτάκης το μόνο που έχουν για τους πολίτες είναι… χαστούκια. Και θα έπρεπε να ντρέπονται” είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στη Δικαιοσύνη εμείς οι 48 λέμε ξεκάθαρα να κάνει τη δουλειά της, χωρίς φόβο και γρήγορα, γιατί οι πολίτες ζητούν απαντήσεις» συνέχισε.