3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο κατέγραψε την πτώση του βρετανού παρουσιαστή στη Σύμη! Τι έδειξε η νεκροψία

Βίντεο από τις τελευταίες στιγμές του Βρετανού παρουσιαστή Μάικλ Μόσλεϊ ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε φράκτη στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στη Σύμη, έχει στα χέρια της η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το protothema.gr, το βίντεο δείχνει τον άτυχο 67χρονο παρουσιαστή να κατεβαίνει από κακοτράχαλο βουνό, με αργό βηματισμό, κρατώντας με το ένα χέρι την ομπρέλα και με το άλλο να πιάνεται από τις πέτρες του βουνού και να προσπαθεί να φτάσει στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Ξαφνικά, όπως φαίνεται στο βίντεο, χάνει την ισορροπία του και πέφτει πάνω στα βράχια, ενώ δεν φαίνεται να ξανασηκώνεται. Όπως όλα δείχνουν ο 67χρονος πιθανότατα ήταν εξουθενωμένος και αυτό ενισχύεται και από το γεγονός ότι έκανε μία διαδρομή 5 λεπτών σε 20 λεπτά.

Στο μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του Μόσλεϊ. Η ώρα θανάτου προσδιορίζεται περίπου στις 4 το απόγευμα της ημέρας που εξαφανίστηκε, ενώ από τον τρόπο που βρέθηκε η σορός του, εκτιμάται πως ο δημοσιογράφος ακούμπησε με το ένα του χέρι στο πεζούλι και μετά έπεσε ή ξάπλωσε πιθανόν λόγω έντονης αδιαθεσίας που αισθάνθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη νεκροψία προέκυψε πως δεν υπάρχουν κακώσεις ή άλλα τραύματα που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, ενώ, λόγω της προχωρημένης σήψης, δεν κατέστη δυνατό να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου.

πηγή φωτογραφίας ALPHA