3 top δεξιά, MEDIA

Σε ποιο κανάλι «κλείδωσε» ο Νίκος Μουτσινάς

Στον Alpha θα παρακολουθήσουμε από τη νέα τηλεοπτική σεζόν τον Νίκο Μουτσινά, σύμφωνα με το «I Love SouKou» και τον Σάββα Μπίτζα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μετέφερε το ρεπορτάζ του στον αέρα του ΑΝΤ1, αναφέροντας πως «Αναπόφευκτα διανύουμε μία από τις πιο ανατρεπτικές περιόδους της ελληνικής τηλεόρασης. Τα δεδομένα ανατρέπονται, εκεί που κόσμος κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Ο Νίκος Μουτσινάς, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, κλείδωσε στον Alpha» τόνισε o Σάββας Μπίτζας και συνέχισε:

«Εμείς είχαμε αναφέρει προ καιρού ότι ήταν σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με τον Alpha. Είχε μπει μια άνω τελεία γιατί σύμφωνα με δημοσιεύματα και το δικό μας ρεπορτάζ, κάποιοι οικονομικοί λόγοι κατέστησαν, την τότε περίοδο, λίγο πιο μη εφικτή τη συνεργασία. Ωστόσο το πρόβλημα αυτό λύθηκε. Ο Νίκος Μουτσινάς είχε δεχτεί προσέγγιση και από άλλα κανάλια, είχε αξιολογήσει τις προτάσεις που είχε δεχτεί. Έτσι ο Νίκος Μουτσινάς κλείδωσε στον Alpha» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Με τη σειρά της η Μπέττυ Μαγγίρα και η τηλεοπτική παρέα της ανέφεραν ότι ο Νίκος Μουτσινάς είχε δεχτεί πρόταση και από τον ΑΝΤ1, με τον Σάββα Μπίτζα να επισημαίνει ότι «Αξιολογούσε τς προτάσεις που είχε. Είδε ότι το κλίμα στον Apha και η διάθεση του καναλιού προ εκείνον είναι πιο ok. Πήρε το χρόνο του και αποφάσισε να κάνει συμφωνία με τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό».

Όσον αφορά την εκπομπή που θα παρουσιάσει ο Νίκος Μουτσινάς, ο δημοσιογράφος σημείωσε πως «Αναλαμβάνει τα Σαββατοκύριακα της βραδινής ζώνης. Έτσι θα τον δούμε οικοδεσπότη μιας εκπομπής βραδινού περιεχομένου, να κάνει αυτό που ξέρει ο ίδιος πολύ καλά. Πώς έκανε το ‘Καλό Μεσημεράκι’ που είχε το fun, ανθρώπους. Βλέπαμε να κάνει το stand up, να σχολιάζει την επικαιρότητα με το δικό του τρόπο, να περνούν διάφορες προσωπικότητες, στις οποίες έκανε συνεντεύξεις. Αυτό λοιπόν θα κάνει ο Νίκος Μουτσινάς στη βραδινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Ένα βραδινό σόου εφάμιλλο με το ‘Καλό Μεσημεράκι’, με stand up, με το δικό του καυστικό σχολιασμό και θα περνούν διάφορες προσωπικότητες για να παραχωρούν συνεντεύξεις. Να πούμε ωστόσο ότι η συγκεκριμένη εκπομπή, παρόλο που η αρχική του επιθυμία ήταν να είναι ζωντανή, δε θα είναι. Θα μαγνητοσκοπείται Πέμπτη και Παρασκευή αλλά η αύρα και το ύφος θα είναι σαν ζωντανό».

πηγή: yupiii.gr