ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραυματίες σε συμπλοκή νεαρών με κλομπ και μαχαίρια!

Η συμπλοκή έγινε στο Μαρίνι Στυλίδας, τα ξημερώματα της Κυριακής, με μαχαίρι, σφυρί και γκλοπ.

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες στο LamiaReport.gr μια ομάδα πέντε νεαρών ατόμων «ψαχνόταν για φασαρία πουλώντας τσαμπουκά και ρωτώντας νεαρούς από άλλες παρέες «τι ομάδα είσαι;». Οι δυο από τους πέντε νεαρούς «νταήδες» είναι από την περιοχή μας και ο ένας εξ αυτών, ηλικίας 17 ετών, έχει εμπλακεί σε πάρα πολλά επεισόδια και είναι γνωστός στις Αρχές. Οι άλλοι τρεις της παρέας φέρεται να είναι οπαδικοί φίλοι από Θεσσαλονίκη.

Η παρέα των νταήδων λοιπόν είχε φραστικό επεισόδιο τα ξημερώματα σε ένα από τα γνωστά bar της παραλίας Ραχών με μια άλλη παρέα νεαρών, από την Στυλίδα. Λίγο μετά τις 5 το πρωί της Κυριακής οι δυο παρέες συναντήθηκαν στον παραλιακό δρόμο, όταν η παρέα των παιδιών από τη Στυλίδα περπατούσαν να πάνε προς το αυτοκίνητο τους, ενώ οι «νταήδες» κινούταν με ένα μαύρο αυτοκίνητο.

Ξαφνικά το μαύρο αυτοκίνητο σταμάτησε και τα πέντε άτομα βγήκαν έξω και άρχισαν να επιτίθενται στην παρέα των παιδιών με μαχαίρι, σφυρί, γκλοπ και άλλα αντικείμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες και τα δύο παιδιά που δέχτηκαν τις μαχαιριές είναι εκτός κινδύνου και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Λαμίας.