LIFESTYLE

Τι… έκοψαν Κάρολος, Γουίλιαμ και Κέιτ ευχόμενοι Χρόνια Πολλά στον Χάρι

Ο βασιλιάς Κάρολος αλλά και ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας ευχήθηκαν δημοσίως στον πρίγκιπα Χάρι για τα 40ά του γενέθλια, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ήταν η πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια που η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας τίμησε τα γενέθλιά του δημοσίως στο X (πρώην Twitter) και στο Instagram και δύο χρόνια από την τελευταία φορά που τον ανέφεραν με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Όμως, η φωτογραφία που επιλέχθηκε για τα γενέθλια του Χάρι, που τραβήχτηκε ενώ ήταν εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας το 2018, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης σε μια start-up στο Δουβλίνο, με τη Μέγκαν Μαρκλ δίπλα του, δεν ήταν… ολόκληρη! Και αυτό γιατί η Μέγκαν έχει κοπεί, φαινομενικά από τον αρχικό φωτογράφο εκείνη την εποχή.


Οι αναρτήσεις για τα γενέθλια έρχονται μετά την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι να μην συμπεριλάβει νέο κεφάλαιο για την αποξένωσή του από την οικογένειά του στην προσεχή, χαρτόδετη έκδοση των απομνημονευμάτων του, «Spare». Όπως αποκάλυψε η Daily Mail, αυτό ήταν μια έκπληξη, αλλά μια ευπρόσδεκτη, για το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η πρώτη κίνηση χθες έγινε από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ που δημοσίευσε μια φωτογραφία ενός Χάρι που γελάει που τραβήχτηκε στο ταξίδι στην Ιρλανδία μετά τον γάμο του το 2018, γράφοντας: «Εύχομαι στον δούκα του Σάσεξ πολύ χαρούμενα 40α γενέθλια σήμερα!» μαζί με ένα emoji τούρτας γενεθλίων.

Δύο ώρες αργότερα αυτό αναδημοσιεύτηκε από το Παλάτι του Κένσινγκτον με ένα παρόμοιο μήνυμα. Και πάλι, η εξήγηση που δόθηκε ήταν ότι ήταν «σημαντικά» γενέθλια.