ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίστηκαν βρέφη και επανενώθηκαν μετά από 43 χρόνια! Η στιγμή της συνάντησης (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μαρία και η Θεοδώρα συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος έπειτα από 43 χρόνια.

Οι δύο αδελφές δεν γνώριζαν η μία την ύπαρξη της άλλης και μεγάλωσαν σε ανάδοχες οικογένειες. Η Μαρία μεγάλωσε την Ελλάδα και η Θεοδώρα στην Αυστραλία. Όταν η Μαρία έμαθε πως είναι υιοθετημένη, ένα τεστ DNA της φανέρωσε μια χαμένη αδελφή, τη Θεοδώρα.

Οι δύο γυναίκες μοιάζουν πολύ μεταξύ τους και απ’ τη στιγμή που έμαθαν τη συγγένειά τους, μιλούσαν καθημερινά μέσω διαδικτύου. Δεν είχαν, όμως, συναντηθεί από κοντά μέχρι τη Δευτέρα. Τη μαγική στιγμή της συνάντησης με δάκρυα χαράς κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και συγκινεί.

«Είμαι χάλια», λέει με έντονη δόση χιούμορ και εμφανώς συγκινημένη η θεοδώρα που έφτασε από την Αυστραλία. «Τα έχω όλα μέσα μου. Επιτέλους τη βλέπω και φαίνεται σαν εμένα. Δεν ξέρω τι να πω, το μόνο που ξέρω είναι πως έχω φτάσει Ελλάδα…», προσθέτει. «Μοιάζουμε στα μάτια, στη μύτη, στα δόντια, στα χείλη», λένε οι δύο αδελφές.

Μπορεί οι δυο τους να μη γνωρίζουν ακριβώς τις ημερομηνίες γέννησής τους, όμως υπάρχει περίπτωση σύμφωνα με τις μονάδες του τεστ DNA να είναι και ομοζυγωτικά δίδυμα. Το απίστευτο είναι ότι όταν ξεκίνησαν να ψάχνουν τη βιολογική τους μητέρα, βρήκαν ότι έχουν άλλα έξι αδέρφια. Βρήκαν επίσης και τη βιολογική τους μητέρα, την οποία περιμένουν με λαχτάρα να συναντήσουν από κοντά.

Δείτε το ρεπορτάζ του STAR