ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μηχανική βλάβη σε πλοίο στο λιμάνι της Κυλλήνης

Μια μηχανική βλάβη σε πλοίο στο λιμάνι της Κυλλήνης στάθηκε αφορμή να ξεμείνουν για αρκετή ώρα οι επιβάτες πάνω σε αυτό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών πιθανότατα λόγω black out το πλοίο δεν μπορούσε να κινηθεί ενώ βρέθηκε πολύ κοντά στο κρηπίδωμα του λιμανιού της Κυλλήνης σε θέση που δεν είναι φυσιολογική για αποβίβαση επιβατών και οχημάτων.

Μάλιστα το πλοίο δεν ήταν δεμένο με την πρύμνη και όπως ανοίγουν οι καταπέλτες αλλά βρισκόταν πλαγίως του λιμένα. Λιμενικοί επίσης τοποθέτησαν ερυθρόλευκη κορδέλα ώστε στο σημείο που το πλοίο βρισκόταν οριακά με τον λιμένα να μην πλησιάσει κάποιος πολίτης σύμφωνα με το thebest.gr.

Όσοι επιβάτες περίμεναν να ταξιδέψουν με το συγκεκριμένο πλοίο από Κυλλήνη με προορισμό την Ζάκυνθο, ενημερώθηκαν από την εταιρεία θα υπάρξει καθυστέρηση και ότι θα τους παραλάβει άλλο πλοίο.

Τελικά το πλοίο έστω και με καθυστέρηση κατάφερε να δέσει σωστά και να αποβιβάσει ταξιδιώτες και οχήματα, ωστόσο δεν μπορεί να αποπλεύσει άμεσα μέχρι να επιθεωρηθεί και να κριθεί ότι μπορεί και πάλι να είναι σε θέση να ταξιδεύσει.

Τους επιβάτες από το λιμάνι της Κυλλήνης παρέλαβε τελικά στις 18.30 το πλοίο Κεφαλονιά που επιστρατεύτηκε εκτάκτως