ΔΙΕΘΝΗ

Drone εντόπισε κοριτσάκι που υπνοβατώντας βρέθηκε σε δάσος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια απίστευτη υπόθεση εκτυλίχθηκε στην Λουιζιάνα των ΗΠΑ, όπου ένα κοριτσάκι που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του, εντοπίστηκε από θερμική κάμερα drone μέσα σε δάσος.

Η περιπέτεια της μικρούλας, ξεκίνησε όταν άρχισε να υπνοβατεί κατά τη διάρκεια της νύχτας και βρέθηκε τελικά μετά από 24 ώρες με τη βοήθεια ενός drone που διέθετε θερμική κάμερα, να κοιμάται σε δάσος λίγα χιλιόμετρα από το σπίτι του.

Όπως είναι φυσικό η είδηση της εξαφάνισής της 10χρονης σήμανε συναγερμό και υπήρχε μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό της.

Για το θέμα ενημερώθηκε και επαγγελματίας χειριστής drone από το Αρκάνσας που έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την υπόθεση. Έκανε πάνω από 200 χιλιόμετρα και μαζί με τον εξοπλισμό του έσπευσε να βοηθήσει.

Η βοήθειά του αποδείχθηκε καθοριστική, καθώς χρειάστηκε μόλις 20 λεπτά προκειμένου να εντοπίσει το κορίτσι σε ένα γειτονικό δάσος. Ήταν κουλουριασμένο στο έδαφος, ανάμεσα στα δέντρα.

Η αγωνία της οικογένειας έληξε όταν έφτασαν στο σημείο και ξύπνησαν την μικρούλα που δεν είχε πάθει τίποτα, εκτός από κάποια τσιμπήματα κουνουπιών.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA