slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ! «Καλά της έκανε» είπε πατέρας κοριτσιού που ξυλοκόπησε τη 14χρονη!

Οικογενειακός φίλος της 14χρονης μίλησε για το περιστατικό που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο.

Όπως είπε, ο πατέρας της 14χρονης και φίλος του, είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, ενώ το παιδί εκτός των τραυμάτων που είναι εμφανή, έχει υποστεί σοκ. Περιέγραψε μια κατάσταση ακραία, με τα παιδιά στο σχολείο να έχουν διχαστεί, τα μισά υποστηρίζοντας το θύμα και τα άλλα μισά τη δράστη.

Αναφερόμενος στην επίθεση κατά της 14χρονης, υποστήριξε πως όχι μόνο ήθελαν να της κάψουν τα μαλλιά, αλλά ήθελαν να την αφήσουν γυμνή στον δρόμο.

Ο διάλογος του οικογενειακού φίλου της ανήλικης με ρεπόρτερ του ΑΝΤ1:

Τι σου έχει πει ο πατέρας;

-Δυστυχώς η κατάστασή του.. μου λέει τόσο απλά, ‘έχω απασφαλίσει’. Και του λέω, ‘σε παρακαλώ’, μην κάνεις καμία ανοησία, έχεις οικογένεια πίσω σου, περίμενε να δεις νομικά πως θα τραβήξει. Μου λέει ,’αν ήταν το παιδί σου πες μου τι θα έκανες’. Δεν σου κρύβω ότι βούρκωσα, έτρεξαν τα δάκρυα μου, μπήκα στην θέση του και αισθάνθηκα πολύ άσχημα, ‘σε παρακαλώ’, του λέω επειδή είμαι απέξω και βλέπω τα γεγονότα, ‘προσπάθησε να συγκρατηθείς, να το διαχειριστείς όσο γίνεται πιο ήρεμα’.

Το παιδί σου είπε πως είναι;

-Είναι σε άσχημη κατάσταση και από πλευράς ξυλοδαρμού και ψυχολογίας και γι’ αυτόν τον λόγο δεν έχει έρθει ακόμα στο σχολείο, δεν μπορεί να εμφανιστεί στην κατάσταση που είναι έτσι.

Αληθεύει ότι παραλίγο να του βάλουν και φωτιά στα μαλλιά;

-Ναι, όχι μόνο αυτό, αλλά και ήθελαν να το αφήσουν και γυμνό. Να το αφήσουν γυμνό πεσμένο κάτω, λιπόθυμο από ξύλο, να της πάρουν και τα ρούχα προκειμένου να μην μπορεί να κυκλοφορήσει στην Γλυφάδα και αν κυκλοφορήσει να κυκλοφορήσει γυμνή και να την τραβήξουν και βίντεο, ναι αληθεύει.

Και φωτιά στα μαλλιά προλάβανε να της βάλουν;

-Όχι, γιατί κάποιοι από την ίδια παρέα, που είχανε εμπλακεί, κάποιοι εντός εισαγωγικών ήταν λίγο να το πω πιο ψύχραιμοι και αν θέλεις, φοβήθηκαν να το κάνουν αυτό το πράγμα και τους απέτρεψαν. Το σχολείο έχει χωριστεί, τα παιδιά σε δύο ομάδες, είναι η ομάδα που υποστηρίζει το θύμα και η ομάδα κατά του θύματος, διότι έκανε καταγγελία, δεν έπρεπε να κάνει καταγγελία.

Ο διευθυντής κάλεσε και τον πατέρα του θύματος αλλά και τον ένα εκ των δύο κοριτσιών γιατί το άλλο δεν είναι στο δικό μας το σχολείο. Τους γονείς λοιπόν, τους κάλεσε στο γραφείο, είναι εξοργιστικός και ο πατέρας της κοπέλας που επιτέθηκε, δηλαδή έδινε τα εύσημα στην κόρη του που χτύπησε το άλλο το κορίτσι, του είπε ενώπιον του πατέρα του θύματος, στο πρόσωπο του το είπε, καλά έκανε.