ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντινόπουλος: «Ο Χάρης Δούκας μπορεί να κάνει ό,τι έκανε στην Αθήνα σε μικρογραφία»

Την εκτίμηση ότι ο Χάρης Δούκας θα βρίσκεται στον β’ γύρο των εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Μιλώντας στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, ανέφερε: «Ανεβαίνουμε, γιατί πέφτει ο ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς ήμασταν δεύτεροι πριν τις Ευρωεκλογές και χάσαμε τη δεύτερη θέση, πήγαμε στην τρίτη. Ο πρόεδρός μας είπε πως η τρίτη θέση είναι πολιτική ήττα. Αν συνεχίζουμε να είμαστε σε αυτή την εικόνα, τη ΝΔ να έχει 30% και το ΠΑΣΟΚ 15%, μιλάμε για ένα πολιτικό σύστημα που δεν έχει αξία».

«Λέμε ότι θέλουμε να αλλάξουμε αρχηγό και τις πολιτικές προτεραιότητες, ώστε να μπορέσει να μεγαλώσει η παράταξη. Δεν υποτιμούμε αυτό που έκανε η Φώφη Γεννηματά ή ο Νίκος Ανδρουλάκης», συνέχισε.

«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να απευθυνθεί σε συγκεκριμένο κόσμο. Το μεγάλο ακροατήριο που αναζητά μία κεντροαριστερή λύση κι εάν δεν την βρει, υπάρχει κίνδυνος να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση η ακροδεξιά. Ο κος Δούκας είναι αυτός που, κατά την άποψή μου, μπορεί να κάνει ό,τι έκανε στην Αθήνα σε μικρογραφία. Κέρδισε τη ΝΔ παίρνοντας ψήφους από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Θέλουμε έναν ηγέτη και όχι Μεσσία, να κερδίσει τον λαϊκό κόσμο και τα λαϊκά συμφέροντα και θα μπορέσει να κάνει πλειοψηφικό κόμμα το ΠΑΣΟΚ», κατέληξε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.