3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε σπίτι που είχε παραχωρηθεί από την εκκλησία στην Κερατέα συνελήφθη η οικογένεια των Παλαιχριστιανών

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα Σάββατο (28.9.24) όλη η οικογένεια των Παλαιοχριστιανών που συνελήφθησαν χθες το απόγευμα μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας σε κατοικία στην Κερατέα.

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, η σύζυγος του Σεβαστή και η μεγάλη του κόρη, μετά τη σύλληψη τους για την αρπαγή του βρέφους από το νοσοκομείο, οδηγήθηκαν στο Τμήμα του Συντάγματος όπου είχε υποβληθεί η μήνυση και στη συνέχεια στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, σε αυτή την κατοικία στην Κερατέα, όπου είχε παραχωρηθεί στην οικογένεια από την εκκλησία, είχε βρει καταφύγιο ο Μανώλης ο αυτόκλητος Παλαιοχριστιανός, η γυναίκα του, η κόρη του η μεγάλη, η οποία έχει ένα παιδί, τα άλλα τρία ανήλικα παιδιά της οικογένειας και το βρέφος.

Το βρέφος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου εξετάστηκε και στη συνέχεια με εντολή το πήγαν σε δομή βρεφών. Τα τρία ανήλικα παιδιά του ζεύγους, θα παραμείνουν στο Παίδων με εντολή του εισαγγελέα, ενώ ο Παλαιοχριστιανός, η γυναίκα του και η μεγάλη του κόρη θα πάνε εισαγγελέα για αρπαγή.

Αξίζει να σημειωθεί, πως σε ό,τι αφορά, στη μεγάλη κόρη, συνελήφθη και οδηγείται στις αρχές με την κατηγορία της αρπαγής καθώς της είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού της και έπρεπε να το παραδώσει κάτι που δεν είχε κάνει.