LIFESTYLE

Πέθανε ο ηθοποιός Νίκος Ηλιόπουλος

Νωρίτερα μαθεύτηκε πως πέθανε ο αγαπητός ηθοποιός Νίκος Ηλιόπουλος, ο οποίος ήταν στενός φίλος με τον Σπύρο Μπιμπίλα, με τον τελευταίο να κάνει γνωστή τη θλιβερή είδηση του θανάτου του μέσω των socials.

«Έφυγε ένας αγαπημένος φίλος, ο κολλητός μου συμφοιτητής από την Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου, ο ευαίσθητος ηθοποιός Νίκος Ηλιόπουλος», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στη δημοσίευση.

«Παίξαμε τα πρώτα μας χρόνια μαζί στο ΑΣΚΗΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ και στην τηλεόραση στο τελευταίο σήριαλ «Η μάχη των πελαργών» όπου μας βρήκε στα πλατώ ο σεισμός του 81.

Το «αντίο» του Σπύρου Μπιμπίλα στον Νίκο Ηλιόπουλο

«Από τότε έγινε επιτυχημένος ραδιοφωνικός παραγωγός της ΕΡΤ όπου οι εκπομπές του άφησαν εποχή αφού καλούσε όλους τους μεγάλους του τραγουδιού και του Θεάτρου», πρόσθεσε.

«Στα στούντιο της ΕΡΤ γνώρισα από κοντά στις εκπομπές του την Καίτη Γκρέυ, την Ρίτα, την Γιοβάνα, την Κλειώ Δενάρδου, την Τασσώ Καβαδία κ.α.

«Αργότερα άρχισε να γράφει κι έγραψε υπέροχα μυθιστορήματα με φόντο την καταστροφή της Μικρασίας. Μετά την συνταξιοδότηση του ασχολήθηκε με επιτυχία με τις θεατρικές ερασιτεχνικές ομάδες των Μεγάρων που αγαπούσε, όπου κατοικούσε κι από όπου καταγόταν».

«Nίκο μου έφυγες νωρίς…θα θυμάμαι πάντα τις τρέλες των νεανικών μας χρόνων… Καλό ταξίδι με αγάπη», κατέληξε ο Σπύρος Μπιμπίλας.