ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μαμά, άμα σου πω θα με αγαπάς;» Μαρτυρία σοκ από τη μητέρα του 5χρονου που βίασαν συμμαθητές του!

Ξέσπασε η μητέρα του 5χρονου, ο οποίος της είπε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από δύο συμμαθητές του μέσα στο νηπιαγωγείο, όπου φοιτούν στην Αλεξανδρούπολη.

Η μητέρα, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Ζητά δικαιοσύνη για το παιδί της.

«Όταν γύρισε το παιδί στο σπίτι κατάλαβα αμέσως ότι δεν είναι καλά. Ξύπνησε και πήγε στην τουαλέτα. Όταν βγήκε μου είπε ότι πονάει. Τον ρώτησα επανειλημμένα γιατί και τότε εκείνο κλαίγοντας μου είπε “μαμά, άμα σου πω θα με αγαπάς;”», εξομολογήθηκε η μητέρα.

«Τρελάθηκα όταν το άκουσα. Δε φταίνε τα παιδιά για ό,τι έγινε. Οι δασκάλες φταίνε κι εγώ γι’ αυτό θέλω δικαιοσύνη. Το παιδί μου φοβάται να πάει στο σχολείο, φοβόμαστε κι εμείς να το στείλουμε», συνέχισε.

Ο ιατροδικαστής έχει επιβεβαιώσει την κακοποίηση, ενώ και το ένα από τα δύο πεντάχρονα ομολόγησε κυνικά την πράξη του στη μητέρα του θύματος, όταν εκείνη πήγε να ρωτήσει τι είχε συμβεί, όπως ισχυρίζεται η ίδια.

Ωστόσο η πλευρά των νηπιαγωγών επιμένει πως ό,τι έγινε δεν έγινε μέσα στο σχολείο και στο πλαίσιο του σχολικού ωραρίου. Αντίθετα, η δικηγόρος της μίας νηπιαγωγού δήλωσε πως το παιδί κατέθεσε ότι ήταν ένα παιχνίδι, προκαλώντας την οργή των γονιών του θύματος.

Η δίκη πήρε αναβολή για τις 12 Νοεμβρίου.

Δείτε το ρεπορτάζ του STAR