slider, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης για debate με Δούκα: «Είμαι θετικός – Να βρούμε ένα φορμάτ»

Μια μέρα μετά τη διεξαγωγή του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών ο Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε στο MEGA και το Live News.

Μιλώντας για το debate ανάμεσα σε εκείνον και τον Χάρη Δούκα επεσήμανε: «Είμαι θετικός στο debate. Από τη δική μου πλευρά είμαι θετικός και ελπίζω να βρούμε ένα φορμάτ. Θα το συζητήσουμε αύριο».

Αναλύοντας το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών στάθηκε στο κομμάτι της Αττικής επισημαίνοντας: «Χαίρομαι γιατί εδώ στην Αθήνα στις λαϊκές συνοικίες ήμουν πρώτος. Πρέπει στην Αττική να αποκτήσουμε τη δυναμική που έχουμε στην περιφέρεια».

Για την επόμενη ημέρα του ΠαΣοΚ στάθηκε στην ανάδειξη των θέσεων του κόμματος και την προώθησή τους στην κοινωνία. «Νομίζω ότι πρέπει να βρούμε ένα βηματισμό. Μεγάλα κοινωνικά θέματα που έχουν φορτώσει ένα απίστευτο φορτίο. Πρέπει να πέσει το κόστος ζωής. Χρειαζόμαστε μια πιο ριζοσπαστική επικοινωνιακή πολιτική. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας μου κατάλαβα ότι ο κόσμος δεν ξέρει τις θέσεις μας σε σοβαρά θέματα της καθημερινότητας» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σε ερώτηση για τη δυναμική που έδειξαν να έχουν ο Παύλος Γερουλάνος και η Άννα Διαμαντοπούλου στα μεγάλα αστικά κέντρα και το εάν θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν στην επόμενη ημέρα του ΠαΣοΚ είπε: «Προφανέστατα θα αξιοποιηθούν όλοι. Κάποιοι πιστεύουν ότι εκεί που τελειώνει η ηθική ξεκινά η πολιτική. Για μένα πολιτική χωρίς ηθική δεν υπάρχει».