LIFESTYLE

«Ήταν μια πολύ δύσκολη μάχη»: Η Μαρία Μπακοδήμου για τη νοσηλεία της στην εντατική

Μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, η οποία την οδήγησε μέχρι την Εντατική, είχε τις περασμένες ημέρες η Μαρία Μπακοδήμου.

Όπως έγινε γνωστό, η δημοφιλής παρουσιάστρια βρέθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε κάποιες διαγνωστικές εξετάσεις.

Ωστόσο, η φαρμακευτική ουσία που της χορηγήθηκε της προκάλεσε αλλεργικό σοκ, με την ίδια να μεταφέρεται εσπευσμένα στην Εντατική, όπου και νοσηλεύτηκε για κάποιες ημέρες.

Η περιπέτεια της Μαρίας Μπακοδήμου είχε αίσιο τέλος, με την παρουσιάστρια να παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο εχθές, Δευτέρα 7 Οκτωβρίου.
Η ίδια, σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πρωί της Τρίτης, 08/10, έκανε λόγο για μια «πολύ δύσκολη μάχη», ενώ ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για την αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπό της.

«Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους σας για την αγάπη, το νοιάξιμο και τις ευχές. Να είστε καλά. Δεν μπόρεσα καν να απαντήσω σε φίλους και συναδέλφους γιατί ήμουν αρκετά κουρασμένη.

Ήταν μια πολύ δύσκολη μάχη. Όμως ήμουν δυνατή κι εγώ και οι γιατροί μου που σεβάστηκαν τον όρκο που έχουν δώσει αλλά κι η οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου όλες αυτές τις μέρες με αγωνία αλλά κι εξαιρετικά αντανακλαστικά για κρίσιμες αποφάσεις.

Το να σεβόμαστε το σώμα μας και την ψυχική μας υγεία είναι ένα όπλο που μπορεί να μας βγάλει νικητές στα δύσκολα. Η ζωή είναι ωραία!!! #loveyourself», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία Μπακοδήμου, με τους διαδικτυακούς της φίλους να της στέλνουν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση.