3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μάχη της Όλγας με μορφή καρκίνου που εμφανίζεται σε 50 άτομα το χρόνο σε όλο τον πλανήτη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η 39χρονη Όλγα είδε τη ζωή της να ανατρέπεται μέσα σε λίγα λεπτά. Πριν από έξι μήνες, μετά από μια απλή εξέταση, οι γιατροί ανακοίνωσαν στον σύζυγό της πως πάσχει από καρκίνο. Εκείνος επί δύο μέρες το κρατούσε μέσα του, μέχρι που της το είπε, κρατώντας της το χέρι και υποσχόμενος να κάνει τα πάντα για να γίνει καλά.

Όπως είπε η ίδια στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δεν είχε κανένα σύμπτωμα. Μετά από μια επέμβαση οι γιατροί έκαναν βιοψία και διαπίστωσαν ότι πάσχει από καρκίνο. Αυτό που δε γνώριζαν τότε είναι ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά σπάνια μορφή που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στην Ελλάδα.

Η Όλγα με τον σύζυγό της και τον γιο τους θα ταξιδέψουν στην Αμερική για να υποβληθεί σε ειδικές θεραπείες

Αρχικά οι χημικοθεραπείες που είχαν αποφασιστεί ήταν για την αντιμετώπιση του καρκίνου του εντέρου. Όμως οι γιατροί της Όλγας στον Ευαγγελισμό, μετά από κάποιες εξετάσεις άλλαξαν εντελώς τις θεραπείες, αφού τελικά ο καρκίνος ήταν στις ωοθήκες της.

Η μοναδική τους ελπίδα βρίσκεται στην Αμερική και το νοσοκομείο Memorial, όπου εκεί οι εξειδικευμένοι γιατροί αντιμετωπίζουν 50 παρόμοια περιστατικά κάθε χρόνο.

Η πρώτη θεραπεία θα διαρκέσει τουλάχιστον επτά μήνες, ενώ το κόστος θα αγγίξει τις 600.000 ευρώ. Χιλιάδες απλού κόσμου έχει έως τώρα ανταποκριθεί κι έχει προσφέρει από το υστέρημά του στον ερανικό λογαριασμό που έχει ανοίξει για να μπορέσει η Όλγα να δώσει τη μάχη της.

Αυτό που περιμένει τώρα είναι η ιατρική βίζα, ώστε να μη χρειαστεί να επιστρέψει στην Ελλάδα εν μέσω των θεραπειών της και στη συνέχεια να ξαναφύγει.

Δείτε το ρεπορτάζ του STAR