ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρόμος για 5χρονο στον Βόλο: Του επιτέθηκε αγέλη σκύλων!

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας 5χρονος, ο οποίος έπαιζε με τα κουβαδάκια του στην αμμουδιά, στην παραλία του Αναύρου,  όταν του επιτέθηκαν σκυλιά και χρει’/αστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Βόλου.

Το περιστατικό σύμφωνα με την ιστοσελίδα gegonota.news, σημειώθηκε γύρω στις 8:30 το βράδυ της Τετάρτης. Το αγόρι βρισκόταν στον Άναυρο με την μητέρα του και την μικρότερη αδελφή του. Η γυναίκα καθόταν με το δύο ετών κοριτσάκι σε εστιατόριο της παραλίας και ο 5χρονος έπαιζε με τα κουβαδάκια του στην αμμουδιά. Ξαφνικά εμφανίστηκε η αγέλη αδέσποτων σκύλων, πλησίασε το παιδί και όταν εκείνο προσπάθησε να απομακρυνθεί, ένα από τα σκυλιά το δάγκωσε στα οπίσθια.
Ο μικρός άρχισε να ουρλιάζει και στην παραλία επικράτησε πανικός.
Τόσο η μητέρα, όσο οι θαμώνες του καταστήματος, αλλά και ο ιδιοκτήτης, έτρεξαν να σώσουν το παιδί από τα δόντια του σκύλου, ενώ η αγέλη ακολουθούσε την μητέρα ακόμη και όταν εκείνη κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητο για να μεταφέρει τον γιο της στο Νοσοκομείο. Η ίδια κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, ζητώντας να ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες.