ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

2η Εθελοντική Αιμοδοσία από την ASD Οικονομικοί Σύμβουλοι Α.Ε. – Μια Πράξη Αγάπης και Αλληλεγγύης!

Η εταιρεία ASD Οικονομικοί Σύμβουλοι Α.Ε. πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την 2η Εθελοντική Αιμοδοσία στα κεντρικά της γραφεία, σε συνεργασία με τη Μονάδα Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ».

Η συμμετοχή των εργαζομένων ήταν εντυπωσιακή, με σχεδόν διπλάσιο αριθμό ατόμων να προσφέρει αίμα σε σχέση με την πρώτη διοργάνωση, επιβεβαιώνοντας την ευαισθησία και την κοινωνική συνείδηση της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας, οι εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από εκπρόσωπο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» για την Εθελοντική Δωρεά Μυελού των Οστών, μια πρωτοβουλία ζωτικής σημασίας που δίνει την ευκαιρία να σωθεί μια ζωή.

Πολλοί εργαζόμενοι ανταποκρίθηκαν άμεσα, δηλώνοντας εθελοντές δωρητές, ενισχύοντας το αίσθημα αλληλεγγύης που κυριαρχεί στην εταιρεία.

Η συγκινητική ανταπόκριση τόσο των εργαζομένων όσο και της Διοίκησης αναδεικνύει τη βαθιά ευαισθητοποίηση της οικογένειας της ASD για την αξία της εθελοντικής προσφοράς. Μέσα από αυτήν τη δράση, ενισχύεται το μήνυμα ότι ο καθένας μπορεί να γίνει σωτήρας ζωής, συμμετέχοντας ενεργά σε παρόμοιες ενέργειες.

Η ASD Οικονομικοί Σύμβουλοι Α.Ε. ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν, είτε προσφέροντας αίμα είτε κάνοντας το σημαντικό βήμα να γίνουν εθελοντές δωρητές μυελού των οστών. Μαζί, αποδεικνύουμε ότι μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το κοινό καλό και να κάνουμε τη διαφορά.