ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στον Ορχομενό: 56χρονος ασέλγησε σε βάρος ηλικιωμένης με άνοια – Ο γιος της είδε live τις σκηνές

Ένα σοκαριστικό γεγονός συνέβη στον Ορχομενό Βοιωτίας, όταν ένας 56χρονος άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά μια ηλικιωμένη γυναίκα με άνοια, την ώρα που ο γιος της παρακολουθούσε ζωντανά το συμβάν.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής, όταν ο 56χρονος έφυγε από το σπίτι του, το οποίο βρισκόταν μόλις 20 μέτρα μακριά από το σπίτι της ηλικιωμένης. Ο δράστης είχε πρόσβαση στην κατοικία, καθώς η σύζυγός του είχε αναλάβει τη φροντίδα της γυναίκας.

Ο άνδρας εισήλθε στο σπίτι και κατευθύνθηκε στο υπνοδωμάτιο, όπου διέπραξε σεξουαλικές παρενοχλήσεις και χειρονομίες στην κατάκοιτη γυναίκα.

Ο γιος της ηλικιωμένης, που έβλεπε το τρομακτικό συμβάν σε πραγματικό χρόνο, ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία. Αστυνομικοί από την Ασφάλεια Λιβαδειάς και το Α.Τ. Ορχομενού εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη στο σπίτι του.

Τι δήλωσε η σύζυγος του δράστη
Η σύζυγος του δράστη που φρόντιζε και την 84χρονη δήλωσε σχετικά με το συμβάν:

«Ένα χρόνο φροντίζω την ηλικιωμένη κυρία. Δεν καθόμουν πολλές ώρες στο σπίτι της. Κυρίως της έφτιαχνα ένα καφέ και της έδινα τα χάπια της. Ο σύζυγός μου δεν είχε έρθει ποτέ στο σπίτι της ηλικιωμένης. Όταν έγινε αυτό το περιστατικό εγώ δεν ήμουν μπροστά. Οι αστυνομικοί ήρθαν στο σπίτι μας και τον συνέλαβαν και έτσι έμαθα τι έχει κάνει στην κυρία. Έπαθα σοκ. Τώρα είναι στο τμήμα».

Ο 56χρονος ομολόγησε τις πράξεις του, και κατέθεσε ότι «έτσι του ήρθε στο μυαλό εκείνη τη στιγμή και έτσι έκανα», σύμφωνα με την αστυνομία.