3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έτρεχε με 170χλμ/ώρα και σκότωσε μητέρα στη Νέα Κίο! Σοκαριστικό βίντεο!

Το βίντεο ντοκουμέντο της τραγωδίας με το δυστύχημα έξω από βενζινάδικο, που καταγράφεται από κάμερες ασφαλείας καρέ – καρέ, συγκλονίζει.

Τα πλάνα με το αυτοκίνητο που προκάλεσε την τραγωδία να έχει αναπτύξει ταχύτητα άνω των 150 χλμ./ώρα, η στιγμή που ο οδηγός χάνει τον έλεγχο και πλαγιολισθαίνει με το φρενάρισμα που κάνει και λίγα μόνο μέτρα παρακάτω η σύγκρουση, με τραγικό απολογισμό μια νεκρή μητέρα δύο παιδιών και τρεις τραυματίες.

Η ανάλυση της εικόνας στα βίντεο ντοκουμέντα με τη βοήθεια ειδικών, οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν αμέσως μετά με τους διασώστες να δίνουν μάχες πάνω από τα συντρίμμια των αυτοκινήτων και οι καταγγελίες κατοίκων της περιοχής για αυτοσχέδιες κόντρες στο σημείο, προκαλούν αντιδράσεις.

Όλα συμβαίνουν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής. Λίγα μέτρα πριν το σημείο της σύγκρουσης, καταγράφεται το αυτοκίνητο που προκάλεσε το δυστύχημα να περνά σαν βολίδα.

Μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα για να κάνει προσπέραση -κι όπως φαίνεται στο βίντεο- ο οδηγός αποφασίζει να πατήσει φρένο, αλλά είναι αδύνατον να διατηρήσει τον έλεγχο. Το όχημα συνεχίζει και καρφώνεται στο αυτοκίνητο της άτυχης μητέρας. Ο θάνατός της είναι ακαριαίος.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA