ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χάρης Δούκας: Αύριο ντύνεται γαμπρός – Πού θα τελεστεί το μυστήριο, ποιοι οι καλεσμένοι

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται ο Χάρης Δούκας, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, καθώς ο δήμαρχος Αθηναίων θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Γεωργία Πολυτάνου.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι παντρέυεται αύριο, Σάββατο 19 Οκτωβρίου, και θα ενωθούν υπό τα ιερά δεσμά του γάμου στη Θήβα, όπου είναι και ο τόπος καταγωγής της νύφης.

Ο Χάρης Δούκας μίλησε για το ευτυχές γεγονός στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno μία ημέρα πριν το μυστήριο και δήλωσε χαρακτηρισιτκά ότι «είμαι πανέτοιμος για τον γάμο μου. Από το Σάββατο πρωί θα μπούμε σε ψυχολογία γάμου. Όλα είναι τέλεια».

«Είναι ένα ευτυχισμένο γεγονός και θέλουμε να είναι όλοι εκεί. Τους έχουμε καλέσει όλους», αποκάλυψε ο Χάρης Δούκας.

Χάρης Δούκας & Γεωργία Πολυτάνου: Ποιοι θα είναι καλεσμένοι στον γάμο τους
Στον γάμο του Χάρη Δούκα και της Γεωργίας Πολυτάνου είναι καλεσμένοι, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, καθώς και οι υπόλοιποι συνυποψήφοι του στην εσωκομματική κάλπη, στελέχη και βουλευτές του κόμματος, όπως ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Απόστολος Πάνας, η Ευαγγελία Λιακούλη, η Τόνια Αντωνίου, ο Χρήστος Πρωτόππαπας, καθώς και πολλά μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, αλλά και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Καλεσμένος είναι και ο Κώστας Ζαχαριάδης που τον στήριξε στον αγώνα για τον Δήμο Αθηναίων.

Κουμπάροι του Χάρη Δούκα και της Γεωργίας θα είναι ο Λάζαρος Καραούλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ η Ιωάννα Χριστοπούλου – Κόντη, φίλη της νύφης, και ο Κωνσταντίνος Πανδής, από τους στενότερους συνεργάτες του δημάρχου Αθηνών.

Πού θα γίνει η δεξίωση
Η δεξίωση θα γίνει σε διαφορετική τοποθεσία από τον γάμο και συγκεκριμένα θα γίνει στην Αττική σε ένα κτήμα κοντά στις Αφίδνες. Δηλαδή είναι 60 χιλιόμετρα και σχεδόν μία ώρα απόσταση από την εκκλησία.