3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεσπά η μητέρα της άτυχης Ευδοκίας για την απόφαση του δικαστηρίου στον «Ιανό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονιστική είναι η εξομολόγηση  της μητέρας της άτυχης φαρμακοποιού, που κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας «Ιανός», έχασε τη ζωή της.

Η Φωτεινή Πλακιά αισθάνεται αδικία με την απόφαση του Δικαστηρίου, να μην καταδικάσει τους κατηγορουμένους, για ανθρωποκτονία. Διερωτάται αν «για τον άδικο αυτό χαμό δεν υπήρχε κανένας ένοχος ; Όλα λειτούργησαν καλά;».

«Δεν σβήνει αυτό να βλέπεις ένα αυτοκίνητο να υπάρχει μέσα άνθρωπος και να το παρασύρουν τα νερά και να είναι αυτό το τέλος του» λέει για την στιγμή που τα ορμητικά νερά παρέσυραν το αυτοκίνητο με την κόρη της Ευδοκία μέσα.

«Που πρέπει να απευθυνθούμε για να βρούμε το δίκιο μας; Σε κανέναν άνθρωπο δεν του αξίζει να χάνει τη ζωή του από ευθύνες και παραλείψεις κρατικού μηχανισμού και να ψάχνει να βρει τη δικαίωση οπουδήποτε αλλού εκτός της ελληνικής δικαιοσύνης», δηλώνει χαρακτηριστικά στην κάμερα του ΑΝΤ1.

Ξεσπά σε κλάματα και νιώθει εξοργισμένη για την απόφαση του δικαστηρίου που αθωώνει τους κατηγορούμενους για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, η μητέρα της αδικοχαμένης Ευδοκίας, της φαρμακοποιού που έχασε τη ζωή της από την φονική πλημμύρα.

«Πώς αποφάσισαν αυτοί οι δικαστές μειοψήφησε ο πρόεδρος έπρεπε να κριθούν ένοχοι και για την ανθρωποκτονία όμως δεν έγινε δεκτό η πρόταση του από τις άλλες δύο κυρίες είναι και μητέρες… η πρόκληση πλημμύρας είχε σαν συνέπεια να συμβεί αυτό το κάνω το στο παιδί μου. Δυστυχώς όμως επειδή το οδόστρωμα έλειπε έφυγαν οι τροχοί και έπεσε μέσα στο ποτάμι» λέει συγκινημένη.

Δείτε όσα είπε στον ΑΝΤ1