3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι απαντά η κόρη της 58χρονης που κατηγορείται πως εξαπάτησε 22 μελλόνυμφους (BINTEO)

Δεν έχω καμία ευθύνη για τα λεφτά που δώσανε και δεν μπορώ να τα επιστρέψω γατί δεν τα έχω πάρει εγώ. Δεν έχουν περάσει χρήματα από εμένα. Θα αποδειχτεί ότι δεν το έχω κάνει. Πιστεύω στη Δικαιοσύνη. Έχω καταθέσει δύο μηνύσεις στο πρόσωπό της και μάλιστα η μία κατατέθηκε πριν από αυτό που έγινε».

Θύμα ή θύτης; Συνεργός ή εξαπατημένη; Αδικημένη ή όχι; Είναι η κόρη της γυναίκας που φέρεται να μαύριζε την ζωή τουλάχιστον 22 νεόνυμφων για δεξιώσεις γάμων στο Κορωπί που αποδείχτηκαν ίσως η φούσκα της χρονιάς.

«Δεν μπορείς να λες πως θα επιστρέψεις τα χρήματα, υπάρχουν άνθρωποι που έκαναν τους γάμους και αναγκάστηκαν να δανειστούν χρήματα. Δεν έχει τηρήσει τίποτα από ό,τι λέει. Πες το όταν τα επιστρέψεις. Όταν δεν έχεις κάνει τίποτα δεν σου επιτρέπεται να βγαίνεις και να λες τίποτα».

Οι απαντήσεις της ίσως άλλους να πείθουν και άλλους όχι, το σίγουρο είναι πως η ίδια έχει την δική την άποψη. από την οποία δεν θα παρεκκλίνει εκατοστό στην διάρκεια της αποκλειστικής της συνέντευξης.

Τώρα τον λόγο καλούνται να αναλάβουν οι αρμόδιες αρχές, και να ξεδιαλύνουν την υπόθεση που όλοι συζητούν επειδή πολύ απλά κανείς δεν θα ήθελε να βρεθεί στην θέση των εξαπατημένων ζευγαριών.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA