3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τι κοιτάς, ρε;» Κατέβηκαν από το διπλανό αυτοκίνητο και του κάρφωσαν το κατσαβίδι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα έγιναν όταν ο 21χρονος ήταν σταματημένος με το αυτοκίνητό του σε ένα φανάρι στη Γλυφάδα και κοίταξε το διπλανό σταματημένο αυτοκίνητο.

Οι επιβάτες του διπλανού αυτοκινήτου παρεξηγήθηκαν επειδή τους κοίταξε, βγήκαν από το αυτοκίνητό τους και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν, με έναν από αυτούς να του καρφώνει ένα κατσαβίδι στην πλάτη.

Ο 21χρονος Αλέξανδρος περιέγραψε τα όσα εφιαλτικά έζησε μαζί με τέσσερις φίλους του σε κεντρική πλατεία της Γλυφάδας, όταν ξαφνικά 10 αγριεμένοι νεαροί βγήκαν από το αυτοκίνητό τους και άρχισαν να τους χτυπούν.

«Υπήρχε μια λογομαχία στην αρχή, κατέβηκε ο φίλος μου, κοίταξε το αμάξι, γιατί το ένα ήταν λίγο ωραίο απ’ ό,τι μου είπε. Και του λέει: »Τι κοιτάς, ρε φίλε;». Και του λέει ο φίλος μου »τι, τι κοιτάω;». Ε, και άρχισε λίγο έτσι. Βρίστηκαν και κατεβήκανε οι άλλοι κάτω», είπε το θύμα.

Οι δράστες στη συνέχεια έβγαλαν τα κατσαβίδια και ένας εξ αυτών κάρφωσε τον νεαρό στην πλάτη. Το τραύμα του ήταν βαθύ, όπως αποτυπώνεται και στην ακτινογραφία του θύματος της επίθεσης, και απείλησε ζωτικά του όργανα.

«Έφαγα δυο-τρεις, έπεσα κάτω, έγινα κουβάρι. Κάλεσαν -μου φαίνεται- οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ το ασθενοφόρο. Κι εγώ φόραγα ένα καπέλο και πήγαν να μου πάρουν το καπέλο όταν ήμουν κάτω, αλλά το τράβηξα και το έβαλα μέσα από το μπουφάν μου. Δεν μας είπαν κάτι για λεφτά και τέτοια».

Οι δράστες μετά την πράξη τους πέταξαν τα κατσαβίδια, μπήκαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου τα δύο κατσαβίδια και τα έστειλαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για αποτυπώματα και DNA.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA