Ανήσυχοι είναι οι γονείς μαθητών σε σχολεία της Λαμίας, καθώς παρά την πρόσφατη καταδίκη εταιρείας για διανομή χαλασμένων σχολικών γευμάτων που οδήγησαν σε μαζική τροφική δηλητηρίαση μαθητών, η συγκεκριμένη εταιρεία συνεχίζει να τροφοδοτεί σχολεία.
Οι γονείς αισθάνονται δικαίωση για τα παιδιά τους μετά την καταδικαστική απόφαση ενοχής της εταιρείας η οποία ήταν υπεύθυνη για την μαζική τροφική δηλητηρίαση 63 μαθητών σε 7 σχολεία της Λαμίας, ύστερα από κατανάλωση φαγητού στο οποίο εντοπίστηκε βακτήριο σταφυλόκοκκου.
Ο υπεύθυνος της εταιρείας καταδικάστηκε από το Πλημμελειοδικείο της Λαμίας σε ποινή φυλάκισης 5 ετών και 9 μηνών με αναστολή μέχρι την εκδίκαση στο Εφετείο. «Ασκήσαμε έφεση γιατί θεωρούμε εσφαλμένη την απόφαση στις παραδοχές της» ανέφερε η εταιρεία από την πλευρά της. Παρά την απόφαση η εταιρεία συνεχίζει να διανέμει γεύματα σε σχολεία, με τους γονείς αγανακτισμένους να εκφράζουν την ανησυχία τους.
Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1