3 top δεξιά, MEDIA

Το βιντεοκλίπ της «Αστερομάτας» που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision

Προβλήθηκε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Αστερομάτα», με το οποίο η Klavdia θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 69ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Οι περισσότερες σκηνές γυρίστηκαν σε υψόμετρο 730 μέτρων στο χωριό Τετράλοφο Κοζάνης ενώ μία σκηνή φιλοξενήθηκε στον εμβληματικό ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, με κυρίαρχη τη φιγούρα της μητέρας που καρτερεί δακρύζοντας, στο βιντεοκλίπ εμφανίζονται πρόσωπα που έρχονται αντιμέτωπα με τον αποχωρισμό, ενώ το μικρό κορίτσι που βρίσκει ένα φτερό συμβολίζει τον ερχομό, την ελπίδα και το μέλλον, όπως ακριβώς συμβαίνει και στη ζωή.

«Οι κάτοικοι του χωριού, μας υποδέχτηκαν με την πιο μεγάλη τους αγκαλιά. Εγώ ένιωσα σαν το σπίτι μου», δήλωσε η τραγουδίστρια στην εκπομπή της ΕΡΤ1, «Πρωίαν σε είδον», όπου έκανε ντεμπούτο το βιντεοκλίπ. «Όλο το χωριό συμμετείχε στο γύρισμα. Ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους μας», συμπλήρωσε.

Τη μουσική του τραγουδιού συνέθεσαν οι Arcade και η Klavdia, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι Arcade. Ο Φωκάς Ευαγγελινός θα είναι ο creative director της ελληνικής συμμετοχής. Η Klavdia, με την «Αστερομάτα», θα διαγωνιστεί στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision, στις 15 Μαΐου.