ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα τροπή στο θρίλερ του διπλού φονικού στη Μάνη

Γράφει η δικηγόρος Νίκη Αραμπατζή

arabatzi

 

Σε θρίλερ για γερά νευρά φαίνεται ότι εξελίσσεται η υπόθεση της ανθρωποκτονίας  των δυο παιδιών στη Μάνη από τους δυο 18χρονους δράστες.

Για όσους δεν γνωρίζουν τα δυο παιδιά έπεσαν θύματα πυρών των δυο 18χρονων όταν είχαν δώσει ραντεβού μεταξύ τους για αγοραπωλησίες αναβολικών ουσιών. Στην επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε στην Καλαμάτα χθές ακούστηκαν και από την οικογένεια αλλά και από τον Συνήγορο Πολιτικής αγωγής για την οικογένεια Σγούρου κ. Πέτρο Μαντούβαλο ότι πίσω από τη δολοφονία των παιδιών βρίσκονται κι άλλοι εμπλεκόμενοι δράστες ως συνεργοί σε αυτοί την υπόθεση δείχνοντας μάλιστα ότι ξέρουν για ποιους ομιλούν. Έκκληση απηύθυναν οι γονείς των αδικοχαμένων παιδιών στους δράστες να αποκαλύψουν ποιοι άλλοι κρύβονται από πίσω από τη δολοφονία των παιδιών τους.

Φαίνεται ότι η έρευνα του Ανακριτή θα διαρκέσει πολύ και πιθανόν να αποκαλύψει και πτυχές που ούτε φανταζόμαστε. Ένα είναι σίγουρο ότι εκδόθηκε ήδη και τρίτο ένταλμα σύλληψης. Εδώ θα ειμαστε λοιπόν να σχολιάσουμε τα ευρήματα της ανακριτικής διαδικασίας περιμένοντας να αποδειχθούν οι πραγματικοί ένοχοι και να αποδωθεί δικαιοσύνη αναπαύοντας τις ψυχές των αδικοχαμένων νέων.