ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκαριστικό ντοκουμέντο, ομολογίας βιασμού κοριτσιού, σε γραφεία της Χρυσής Αυγής!

xrysh_aygh_shmaies_01

Σοκ προκαλεί το νέο ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα το Έθνος της Κυριακής το οποίο «ξεμπροστιάζει» τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Πρόκειται για απόσπασμα τηλεφωνικής συνομιλίας του Γιάννη Λαγού και στελέχους της Χρυσής Αυγής Πειραιά, Σωτήρη Δεβελέκου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ομολόγησαν μέχρι και στο βιασμό νεαρού κοριτσιού στα γραφεία του κόμματος στη Σπάρτη, ενώ ταυτόχρονα μιλούν για τον «κονφερανσιέ Κασιδιάρη» και τον «μ…κα Παππά».

Στο ηχητικό απόσπασμα που δημοσιεύτηκε, ο Λαγός αναφέρει πως «αηδίασε» και «σιχάθηκε τη ζωή του», ενώ χαρακτηριστικά δήλωσε «τι λαμόγια είναι αυτά που έχουμε μέσα;». Ακούγεται επίσης «ρε φίλε να σου πω κάτι; Μπορεί να ήμασταν με 2 δραχμές στην τσέπη πριν 5 χρόνια αλλά τουλάχιστον κοιμόμασταν ήρεμοι, είχαμε την αξιοπρέπεια μας» και απάντηση ήταν «τρελάθηκαν όλοι».

Υπενθυμίζεται ότι ο «φάκελος» του προφυλακισμένου Γιάννη Λαγού περιλαμβάνει εκβιασμούς, προστασία σε μαγαζιά της νύχτας, διακίνηση γυναικών με σκοπό την πορνεία, «σπάσιμο» επιταγών και παράνομη οπλοφορία.

 

πηγή: paraskhnio.gr