LIFESTYLE

Το μενού του γεύματος για την κυρία Κλούνει. Ποιές ελληνικές γεύσεις δοκίμασε η Αμάλ Αλαμουντίν

alamoydin3

Τις ελληνικές γεύσεις δοκίμασε η Αμάλ Αλαμουντίν κατά την διάρκεια της επίσκεψή της στην χώρα μας.

Το μεσημέρι της Τρίτης συνοδευόμενη από τους Βρετανούς νομικούς Τζέφρι Ρόμπερτσον και Νόρμαν Πάλμερ, επισκέφθηκε το γραφείο του υπουργού Πολιτισμού, Κ. Τασούλα. Μετά το ραντεβού τους πήγαν να γευματίσουν στο Μικρολίμανο, στο εστιατόριο του Λευτέρη Λαζάρου, Varoulko seaside, όπου εκεί τους περίμενε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Το μενού του γεύματος για την Αμάλ Αλαμουντίν και τους συνεργάτες της επιμελήθηκε προσωπικά ο γνωστός σεφ Λευτέρης Λαζάρου και περιελάμβανε: Αχινοσαλάτα, καρπάτσιο λαβράκι, τραγανό μπαρμπούνι πάνω σε μους καπνιστής μελιτζάνας και χριστόψαρο σε μους σελινόριζας.

Το γλυκό ήταν παρφέ μασκαρπόνε πάνω σε μπισκότο λεμόνι και κρέμα φρούτα του πάθους.

Όλοι όσοι παρακάθονται στο τραπέζι πίνουν λευκό κρασί, εκτός από την Αμάλ Αλαμουντίν που προτίμησε το κόκκινο. Επέλεξε μάλιστα: Κατώγι Αβέρωφ καμπερνέ 2009.