ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο εγκέφαλος της σπείρας, που «οικειοποιήθηκε» την περιουσία των νεκρών ηλικιωμένων – Έρευνα της αστυνομίας για τα αίτια του θανάτου τους.

astynomia-2

Τρία άτομα, εκ των οποίων ο ένας είναι γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Α΄ και Β΄Εθνικής, έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής ως μέλη της σπείρας που «άρπαξε»  για τη σπείρα που άρπαξε 1,5 εκατομμύριο ευρώ από δυο ηλικιωμένους ρακοσυλλέκτες, που είχαν εντοπιστεί νεκροί στις 7 Ιουλίου.

Ο 46χρονος φέρεται να είναι «εγκέφαλος» της σπείρας, ενώ μαζί του συνελήφθησαν άλλος ένας άνδρας 66 ετών και μια 47χρονη συμβολαιογράφος. Αναζητείται ένας 42χρονος που φέρεται να είχε αρχηγικό ρόλο στην ομάδα, αλλά και άγνωστος αριθμός συνεργών τους.

Εντωμεταξύ εξονυχιστικές είναι οι έρευνες που πραγματοποιεί η ΕΛΑΣ, ενώ οι σοροί των δύο ανδρών θα εξεταστούν για να διαπιστωθεί αν ο θάνατός τους ήταν φυσιολογικός ή υπήρξε εγκληματική ενέργεια σε βάρος τους, καθώς οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να βρίσκονται μπροστά σε μια νέα εταιρεία δολοφόνων!