ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτός είναι ο αστυνομικός, που σκοτώθηκε στο τροχαίο στην Π. Ράλλη, πηγαίνοντας σε σεμινάριο – 24χρονη η γυναίκα , που ακρωτηριάστηκε και είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Ο 23χρονος αστυφύλακας Αναστάσιος Χριστοδουλίδης, που υπηρετούσε στην Υπηρεσία Φύλαξης Εγκαταστάσεων Κράτης Αλλοδαπών Αττικής είναι ο αστυνομικός που τραυματίστηκε θανάσιμα στο τροχαίο, ενώ πήγαινε σε επιμορφωτικό σεμινάριο.

Νεκρή είναι, επίσης, μια 31χρονη γυναίκα, η οποία βρισκόταν στην στάση, ενώ ακρωτηριασμένη μεταφέρθηκε και εισήχθη άμεσα στο Γενικό Κρατικό Νικαίας μια 24χρονη που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, αφού της έγινε πολύωρο χειρουργείο και έχει μεταφερθεί στην Εντατική διασωληνωμένη, αναγνωρίστηκε από τους γονείς της και πλέον δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Φρίκη στην Πέτρου Ράλλη: Δύο νεκροί σε μία «τρελή» κούρσα θανάτου

Ο οδηγός του Smart που προκάλεσε το μακελειό στη Λ. Πέτρου Ράλλη είναι ο Μάριαν Ερβις. Ο 27χρονος Αλβανός ισχυρίστηκε ότι είναι επιληπτικός και ότι έπαθε κρίση την ώρα που οδηγούσε, προκαλώντας το τραγικό δυστύχημα. Ο οδηγός- που έχει τραυματιστεί ελαφρά και νοσηλεύεται φρουρούμενος- θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ισχύει κάτι τέτοιο.