LIFESTYLE

Παπαρίζου: Η διαμάχη με τον Τόνι δεν έχει τελειώσει, δεν συνεννοούμαστε…

«Από όταν έχασα τον πατέρα μου το 2009, σκεφτόμουν πολλές φορές να φύγω για ένα διάστημα. Ήθελα τον χρόνο μου για να ανακαλύψω ξανά τη γλύκα της ζωής μου»

Μετά την περσινή της εμφάνιση στην εκπομπή Πρωινό mou όπου είχε μιλήσει στον Πέτρο Κωστόπουλο και τη Τζένη Μπαλατσινού, η Έλενα Παπαρίζου είχε εξαφανισθεί. Αρχικά, η προσπάθεια της να διεκδικήσει την εκπροσώπηση της Σουηδίας στη Eurovision και στη συνέχεια άλλες επαγγελματικές της υποχρεώσεις την κράτησαν εκτός Ελλάδας. Στο περιοδικό Εγώ Weekly δίνει συνέντευξη για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό και αποκαλύπτει τι συμβαίνει με τον Τόνι Μαυρίδη.

«Από όταν έχασα τον πατέρα μου το 2009, σκεφτόμουν πολλές φορές να φύγω για ένα διάστημα. Ήθελα τον χρόνο μου για να ανακαλύψω ξανά τη γλύκα της ζωής μου» είπε η Έλενα για την απόφαση της να φύγει για λίγο από την ζωή της εδώ και να σκεφτεί.

Όσο για την δικαστική διαμάχη με τον Τόνι λέει: «Οφείλω να είμαι ειλικρινής. Δυστυχώς όχι, δεν έχει τελειώσει (η διαμάχη μας), δεν υπάρχει συνεννόηση, για αυτό δεν έχει βρεθεί και λύση. Είναι ένα θέμα που αφορά πια μόνο τους δυο μας και τον νόμο».

Για τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί κατά καιρούς δηλώνει: «Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι της δημοσιότητας. Από την στιγμή που εκτίθεμαι, δυστυχώς είναι αναμενόμενο. Έχουν γραφτεί διάφορα κατα καιρούς, δεν ασχολούμαι. Δεν θέλω να τους κάνω χαρούμενους και να στεναχωρηθώ», συμπληρώνοντας παράλληλα: «Ετοιμάζω τόσο ωραιά πράγματα και τραγούδια που δεν θέλω να μου κλέβει τίποτα την θετική μου ενέργεια».

Τέλος, στα προσωπικά της είναι καλά και όπως την αφήσαμε. «Με τον Ανδρέα ταξιδεύουμε πολύ και οι δυο το τελευταίο διάστημα. Νομίζω ότι θα μας προκύψουν όλα γρήγορα, θα αποφασίσουμε ξαφνικά πως θα γίνει ο γάμος μας.»

 

πηγή: toratora.gr