LIFESTYLE

Ζήτησαν από τον Μιχάλη Ταμήλο να… χορέψει στο Dancing with the stars!

ταμηλος

Μετά την “βόμβα” που έριξε στην διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής υποστηρίζοντας ότι τα τηλέφωνα των ελλήνων βουλευτών παρακολουθούνται, ο Μιχάλης Ταμήλος προχωρά τώρα και σε μια αποκάλυψη όχι της ίδιας βαρύτητας αλλά που σίγουρα θα συζητηθεί.

Ο βουλευτής Τρικάλων που συχνά πυκνά «χτυπά» με αιχμηρές τοποθετήσεις του ακόμα και το κόμμα του, φαίνεται πως έχει κερδίσει τις καρδιές των παραγωγών του μουσικού ριάλιτι Dancing with the Stars που εξέφρασαν την επιθυμία τους να τον εντάξουν στο πρόγραμμα της νέας σεζόν.

Το αποκάλυψε ο ίδιος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πως του έγινε πρόταση να είναι ανάμεσα σε εκείνους που θα πάρουν μέρος στο χορευτικό σόου Dancing with the stars!

Όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης, όλο καμάρι ήταν την Πέμπτη το πρωί στο εντευκτήριο βουλευτών της Βουλής ο Τρικαλινός γαλάζιος βουλευτής.

Ο Μιχάλης Ταμήλος έλεγε στους συναδέλφους του ότι δέχτηκε τηλεφώνημα και μάλιστα από τον υπεύθυνο του προγράμματος για να συμμετάσχει στο DWTS. Όμως απέρριψε ευγενικά την πρόταση και πρότεινε τον συντοπίτη του βουλευτή Ηλ. Βλαχογιάννη.

Εκείνος όμως με τη σειρά του πρότεινε την Άννα Καραμανλή, η οποία δήλωσε αδυναμία και έτσι Ταμήλος και Βλαχογιάννης προσπαθούσαν να βρουν εθελοντές!

Βέβαια η όλη υπόθεση ήσαν  φάρσα  που έγινε από τον  Γιώργο Μητσικώστα, ο οποίος πρότεινε στον Μιχάλη Ταμήλο της ΝΔ, να συμμετάσχει στο «Dancing with the stars», μιμούμενος τον Γιάννη Λάτσιο.