ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O Χαρδούβελης επιστρέφει το γάντι σε όσους ζητούν την παραίτησή του – Δεν φεύγω με στηρίζει ο Σαμαράς

ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΕΕ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ Α

 

Ο υπουργός Οικονομίας κ. Γκίκας Χαρδούβελης σήκωσε το γάντι που του ρίχνουν οι βουλευτές της ΝΔ και τους απάντησε με τρόπο που να τους φέρνει απέναντι στον ίδιο τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά:

«Δεν παραιτούμαι έχω τη στήριξη του πρωθυπουργού», διαμηνύει ο Τσάρος, επιστρέφοντας το γάντι στους γαλάζιους βουλευτές που τον καλούν ευθέως να παραιτηθεί.

Δηλαδή ό κ. Χαρδούβελης στέλνει το μήνυμα στους βουλευτές που ζητούν την παραίτησή του ότι ουσιαστικά με αυτό αμφισβητούν τον κ. Αντώνη Σαμαρά .

Το ερώτημα που θέτουν όμως οι βουλευτές της ΝΔ είναι αν πραγματικά ο κ. Σαμαράς τον στηρίζει ιδιαίτερα μετά τον διάλογό του με τον βουλευτή κ. Γιώργο Βλάχο όταν ο πρωθυπουργός παραδέχτηκε ότι ήταν «λαθάρα» αυτό που έγινε με τον ΕΝΦΙΑ

Λοιπόν αποκαλύπτουμε ότι έγινε σύσκεψη στενότατων συνεργατών του κ. Σαμαρά με το ερώτημα «τι κάνουμε με τον Γκίκα».

Το αγκάθι είναι η τρόικα στην συγκεκριμένη στιγμή που εξουδετερώνει την όποια κίνηση του πρωθυπουργού κατά του κ. Χαρδούβελη.

Όμως το τελικό συμπέρασμα της σύσκεψης έχει το πιο μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο κ. Αντώνης Σαμαράς ξεκαθάρισε ότι όλα θα κριθούν από τις  επαφές των ανθρώπων που έχει ο ίδιος εξουσιοδοτήσει για να βρεθούν οι 180 βουλευτές οι οποίοι θα ψηφίσουν για να εκλεγεί Πρόεδρος και να μην γίνουν πρόωρες εκλογές

Όταν «κλειδώσουν» οι 180 ο κ. Σαμαράς θα αλλάξει αμέσως τον κ. Χαρδούβελη αφού κρίνεται ότι δεν «περπατάει» πολιτικά ,αφού θα έχει χρόνο μέχρι τις εκλογές του Ιουνίου του 2016

Τώρα δεν υπάρχει πολιτικός χρόνος όσο είναι ορατή η πιθανότητα εκλογών τον Μάρτιο.

Και βεβαίως η τρόικα είναι κάθετα αντίθετη στη διατάραξη της ιεραρχίας στο Υπουργείο Οικονομίας όσο μένουν ανοικτά όλα τα θέματα.