ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στηρίζει Τσίπρα και δεν γυρίζει στους ΑΝ.ΕΛ η Ραχήλ Μακρή

raxil-makri-suriza

Πρώην «σύντροφοι» της στους ΑΝ.ΕΛ την κατηγορούσαν πως δημιουργεί σκηνικό έντασης στο κόμμα  , μόνο και μόνο για να δικαιολογήσει την απόφαση της να εγκαταλείψει τον Πάνο Καμμένο για να βρει πολιτική στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ραχήλ Μακρή που διέψευδε με κάθε τρόπο τις επαφές της με την Κουμουνδούρου και πλέον ανήκει στην κοινοβουλευτική ομάδα των ανεξάρτητων βουλευτών, σήμερα έριξε «άγκυρα» προς την Κουμουνδούρου.

Με δηλώσεις της έκανε σαφές πως θα στηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα επαναλαμβάνοντας  μάλιστα πως δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι «Ε», η ανεξάρτητη βουλευτής, ερωτηθείσα για το αν θα στηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα, υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Έχουμε μία δεδομένη κατάσταση και πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα σε αυτά που έχουμε. Από αυτά που έχω να επιλέξω, αυτό που είναι πιο κοντά στις αρχές και στις αξίες μου, θεωρώ ότι θα στηρίξω τον Αλέξη Τσίπρα. Όταν λέω «θα στηρίξω», δεν γνωρίζω με ποιον τρόπο θα γίνει».

Διευκρίνισε, δε, πως δεν μπορεί να πει περισσότερα, καθώς δεν ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σημείωσε πως δεν προτίθεται να επιστρέψει στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

http://youtu.be/LrZSCeNV_As