ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Αννα-Μισέλ αναστάτωσε το…Μαξίμου! Παραποιήθηκαν οι δηλώσεις μου, είπε αργότερα.

asimakopoulou1

Η αρχή…

«Ο χρόνος είναι ασφυκτικός και οι ώρες κρίσιμες. Πρέπει να βρεθεί μία λύση για την επόμενη μέρα» είπε σε συνέντευξή της, στα  Παραπολιτικά 90,1, η εκπρόσωπος της ΝΔ, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Άφησε εμμέσως αιχμές πως ίσως η κυβέρνηση βιάστηκε να πει πως βγαίνουμε από το μνημόνιο λέγοντας πως «πως θα μπορούσε να πει κανείς στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα…υπάρχει κανείς που να μη θέλει να τελειώνει αυτή η ιστορία;».

Ερωτηθείσα για τις απόψεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ περί προεδρικής εκλογής είπε «η ΝΔ είναι σταθερή, αυτή η Βουλή πρέπει να εκλέξει πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να προσχωρήσει στην άποψή μας είναι ευχής έργον».

Η συνέχεια…

Όως ήταν αναμενόμενο η Κουμουνδούρου, δεν άφησε να πέσει κάτω η ευκαιρία και έσπευσε να σχολιάσει την παραπάνω δήλωση, καθώς με ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει ότι «οι διαβεβαιώσεις από τα χείλη του κ. Σαμαρά για έξοδο της χώρας από το Μνημόνιο, τώρα χαρακτηρίζονται ως λάθος ακόμα και από τους πιο στενούς του συνεργάτες. Το ερώτημα, όμως, παραμένει. Σε ποιες νέες απαιτήσεις των δανειστών συμφώνησε η κυβέρνηση;».

Το τέλος…

Η εκπρόσωπος της ΝΔ, επανήλθε και έριξε τις ευθύνες για την έκταση που πήρε η δήλωσή της στον …ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας:

«Η σκόπιμη παραποίηση των σημερινών μου δηλώσεων αποτελεί συνέχεια της μόνιμης τακτικής του ΣΥΡΙΖΑ να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, κάνοντας κακό στη χώρα με μοναδικό γνώμονα το μικροκομματικό τους όφελος. Η απάντησή μου ήταν σαφής και συγκεκριμένη: “Υπάρχει ένα υπαρκτό τέλος με βάση μια συμφωνία που είναι το τέλος του έτους. Είναι απόλυτα λογικό να βιάζεται κανείς να πιάσει αυτό το μεγάλο στόχο”».