ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θα πέσει η κυβέρνηση εξαιτίας του ΠΑΣΟΚ εκτιμά η Ντόρα Μπακογιάννη

mpakogianni

Η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σε εκδήλωση στην Πάτρα έστειλε σαφές μήνυμα στο Μαξίμου για ΠΑΣΟΚ και Τσίπρα στον Σαμαρά.

Όπως ανέφερε οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ προκαλούν ανησυχία και είναι η ώρα να σηκώσει το τηλέφωνο και να καλέσει τον Τσίπρα.

«Το εσωτερικό πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ, μπορεί να μεταβληθεί σε πρόβλημα κυβερνητικής σταθερότητας.Θέλω να ελπίζω ότι στο ΠΑΣΟΚ θα επικρατήσει σωφροσύνη και θα κρίνουν με βάση το εθνικό συμφέρον. Ο Γιώργος Παπανδρέου, ως βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, δεσμεύεται από τις δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ», τόνισε η κ. Μπακογιάννη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε συνέντευξή της στην «Καθημερινή», η κ. Μπακογιάννη τόνισε προέτρεψε τον Αντώνη Σαμαρά να συκώσει το τηλέφωνο και να καλέσει τον Αλέξη Τσίπρα: :

«Ηρθε η ώρα ο πρωθυπουργός να σηκώσει το τηλέφωνο. Δεν είναι δύσκολη η εξίσωση της συνεννόησης, δεν χρειάζεται να συμφωνήσουμε, να ταυτιστούμε ή να συμπέσουμε. Χρειάζεται, όμως, να αποκτήσουμε κοινή αντίληψη για τα προβλήματα και τα μεγάλα θέματα που αντιμετωπίζει η χώρα, για την ουσία, τους κινδύνους, τις επιλογές που έχουμε μπροστά μας. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποφασίσει να τορπιλίσει τη συνεννόηση, ας επωμιστεί και το κόστος».