ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πουτ@@ες θα σας σκοτώσω όλες» – Νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον μακελάρη του Μικρολίμανου

pistolero

Μπορεί ο Αλβανός πιστολέρο να ισχυρίστηκε στον εισαγγελέα ότι το βράδυ που έγινε το μακελειό στο Μικρολίμανο ήταν μεθυσμένος και δεν θυμάται τίποτα, αλλά οι αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που όχι μόνο είχε τα λογικά του αλλά ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει πολύ κόσμο.

Ο 31χρονος Αρμπέρ Μπάκο οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης στον εισαγγελέα και ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή στις εννέα το πρωί. Ο κακοποιός βρισκόταν για μία ώρα στην εισαγγελία Πειραιά ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ.

Οι μαρτυρίες του τρόμου

Άνθρωποι που έζησαν τον τρόμο στο νυχτερινό μαγαζί βρέθηκαν έξω από την εισαγγελία Πειραιά και μίλησαν για τις στιγμές που έζησαν. Ο Μπάκο ήταν στο μαγαζί εκείνο το βράδυ μαζί με άλλα δύο άτομα, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν στο σημείο, ο ίδιος ήταν ψύχραιμος και οι άλλοι δύο εριστικοί.

Ο κακοποιός μίλησε με δύο κοπέλες, μία πελάτη και μία χορεύτρια του μαγαζιού. Σύμφωνα με το newsit.gr, το προσωπικό του μαγαζιού λέει πως δεν ήταν μεθυσμένος. Αντίθετα, η ομιλία του ήταν σταθερή και έδειχνε έναν άνθρωπο που ήξερε ακριβώς τι έκανε. Δεν υπήρξε κανένα επεισόδιο στο μαγαζί.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης μίλησε για αρκετή ώρα στο κινητό του έξω από το μαγαζί. Έφυγε και ξαφνικά επέστρεψε με το Καλάσνικοφ στα χέρια. Ο πρώτος που τον είδε να πλησιάζει με το όπλο ήταν ο 39χρονος τραυματίας. Μπήκε μπροστά του χωρίς να το σκεφτεί, ύψωσε τα χέρια του κλείνοντας την είσοδο και του είπε: «όπα μεγάλε, τι πας να κάνεις;».

Ο Αλβανός όμως ήταν αποφασισμένος. Δεν μίλησε και πυροβόλησε τον άνδρα σχεδόν εξ επαφής ενώ μπήκε στο μαγαζί. Ο επόμενος «στόχος» ήταν ο DJ για να σταματήσει να παίζει μουσική. Τον πυροβόλησε και άρχισε να φωνάζει: «πουτ@@@ς θα σας σκοτώσω όλες για να με θυμάστε»

Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, ο δράστης ήταν τόσο ψύχραιμος και αποφασισμένος που πυροβολούσε με σταθερό χέρι και αλλάζοντας και γεμιστήρα. Όπως είπε ένας από τους πελάτες του μαγαζιού στο newsit.gr «αν δεν έμπαινε μπροστά ο 39χρονος και δεν του έβαζε μπροστά το πάσο αλλά και αν ο dj δεν του πετούσε ένα τασάκι με σκοπό να τον τραυματίσει, θα θρηνούσαμε θύματα»