ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα συγκινητικά λόγια του Αντώνη Σαμαρά για τη…σύζυγό του, Γεωργία!

Γεωργία Σαμαρα

Είναι μια συγκινητική στιγμή για ένα ζευγάρι, όταν ένας από τους συζύγους αναγνωρίζει δημοσίως, τη σημαντική συμβολή του άλλου, τόσο στην επαγγελματική πορεία όσο  και στην προσωπική ζωή.

Η Γεωργία Σαμαρά δεν κάνει δηλώσεις. Ευγενική και προσιτή με όλους η σύζυγος του πρωθυπουργού βρέθηκε δίπλα του και σήμερα στην ιδιαίτερη πατρίδα της στο Ναύπλιο όπου η δημοτική αρχή της πόλης τον ανακήρυξε επίτιμο δημότη. Η σύζυγος του πρωθυπουργού μάλιστα πήγε με τα πόδια και χωρίς αστυνομική συνοδεία σε καφενείο της πόλης , όπου την περιμένει ο Αντώνης Σαμαράς.

Σε μια από τις σπάνιες προσωπικές εξομολογήσεις του, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε τόσο στην πόλη του Ναυπλίου όσο και στη σύζυγό του υπογραμμίζοντας πως «Η Γεωργία και η οικογένειά της ήταν πάντα τα πιο ισχυρά μου στηρίγματα και μ’ αυτούς και ο κόσμος του Ναυπλίου».

Η διακριτικότητα της είναι κάτι για το οποίο ο σύζυγός της έχει πει «δεν θυμάμαι να έχει μιλήσει ποτέ σε δημοσιογράφους».

Ενδεικτικό αυτού είναι και η επίσκεψη που έκανε στο κέντρο Κέντρο Αποκατάστασης Animus στη Λάρισα για να επισκεφθεί τη 17χρονη Μυρτώ Παπαδομιχελάκη. Μάλιστα η κ. Σαμαρά κάθισε στο κέντρο σχεδόν πεντέμισι ώρες μιλώντας κυρίως με τη μητέρα της Μαίρη Κοτρώτσου.

Γεωργία Σαμαρα

 

 

πηγή: parakhnio.gr