ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Κυριακή παρουσιάζει ο Γκλέτσος τις βασικές θέσεις της «Τελείας», στην Αθήνα, τη Δευτέρα από τα…Ανώγεια, η ιδρυτική διακήρυξη.

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος, θα παρουσιάσει την Κυριακή, τις βασικές αρχές του πολιτικού φορέα «Τελεία» ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι.

Μέχρι σήμερα, έχουν ανακοινωθεί μόνο τέσσερα από τα ονόματα που θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο της «Τελείας» για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Βάιο Γκανή, γνωστό από τους αγώνες με τους αγρότες στους δρόμους της Φθιώτιδας το 2010, για τον Νίκο Φρονιμόπουλο, ο οποίος έχει εργαστεί και ως μάνατζερ καλλιτεχνών, για τον γιατρό Γεώργιο Ζαφειρόπουλο, ο οποίος έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – Πευκης και από τον αναισθησιολόγο Αχιλλέα Κούκο.

Στην εκδήλωση θα ανακοινωθεί και η συνεργασία της «Τελείας» με το νέο κόμμα του οικονομολόγου και νομικού Σταύρου Καρβούνη «Ελλάδα μαζί» που διοικείται από τριμελή επιτροπή και την ιδρυτική του διακήρυξη έχουν υπογράψει 80 περίπου προσωπικότητες.

Το ίδιο βράδυ ο κ. Γκλέτσος θα ταξιδέψει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Ανώγεια όπου την Δευτέρα θα κάνει την επίσημη ιδρυτική διακήρυξη του κόμματός του.