ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιοβανόπουλος προς βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Μη με βρίζετε, επειδή είμαι πιθανός ψηφοφόρος Προέδρου της Δημοκρατίας…

Πολιτική έκκληση από το βήμα της Βουλής έκανε ο ανεξάρτητος βουλευτής Κώστας Γιοβανόπουλος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «Μην με βρίζετε επειδή είμαι πιθανός ψηφοφόρος Προέδρου της Δημοκρατίας» και άφησε άφωνους τους παρευρισκόμενους.

Αν και με αυτό τον τρόπο ο κύριος Γιοβανόπουλος άφησε να εννοηθεί η πρόθεσή του, να υπερψηφίσει στην επικείμενη διαδικασία για εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, ο ανεξάρτητος βουλευτής συνέχισε «Για πόσο θα με βρίζετε επειδή μπορεί να ψηφίσω για Πρόεδρο;» ζητώντας συναίνεση από όλες τις κοινοβουλευτικές δυνάμεις.

«Να φθάσουμε σε ένα σημείο να ανταμώσουμε όλοι μαζί. Η χώρα δεν μπορεί να σπαρταρά και εμείς να κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε» σημείωσε ο κ.Γιοβανόπουλος.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής ξεκαθάρισε ότι θα καταψηφίσει τον προϋπολογισμό κάλεσε όμως κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ να πούνε την αλήθεια η οποία όπως υποστήριξε είναι πως: «Δεν μπορείτε μόνοι σας. Κανείς δεν μπορεί. Μαζί μπορούμε. Να το ακολουθήσουμε όλοι το μαζί. Ηγεσία, αυτό σημαίνει ότι εμπνέεις και ακολουθείς το κοινό όραμα για να το ακολουθήσουν όλοι».