ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Κουντουρά απαντά για την αγκαλιά και το φιλί με τον Σταμάτη, αλλά και τη φιλία της με τη Σοφία Βούλτεψη και τη Ζέτα Μακρή(φωτο)

Η απάντηση της Κουντουρά για το φιλί με τον Σταμάτη που άναψε φωτιές

Μια αγκαλιά, ένα φιλί αλλά και ένα γεύμα, ήταν οι αφορμές να αρχίσουν τα σενάρια για πιθανή μετακίνηση της Έλενας Κουντουρά προς τη ΝΔ.

Η ίδια πάντως μιλώντας στο ραδιοσταθμό Real fm απάντησε σε όσα γράφτηκαν για τον εναγκαλισμό και το φιλί που έδωσε στον κ. Σταμάτη, εκ των στενών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά, αλλά και για τη φιλία της με τη Ζέττα Μακρή, τη Σοφία Βούλτεψη και τη Χρυσή Καρύδη, λέγοντας πως οι φιλικές σχέσεις δεν ποινικοποιούνται. Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ εξαπέλυσε επίθεση σε όσους ονειρεύονται συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.

Έλενα Κουντουρά-Σταμάτης

«Βλέπω μία τεράστια προσπάθεια να κρατηθεί η συγκυβέρνηση στην εξουσία και όλη αυτή η πόλωση να προσπαθεί να εξαφανίσει από τον χάρτη την πολυφωνία» τόνισε η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ και πρόσθεσε .»Αν θέλουν να μείνουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για να συγκυβερνήσουν, δεν θα τους κάνουμε τη χάρη»

Αυτές είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα το Πρώτο Θέμα και δείχνουν την βουλευτή Α’ Αθηνών των ΑΝΕΛ Έλενα Κουντουρά με την κυβερνητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη και την βουλευτή της ΝΔ Ζέττα Μακρή, την περασμένη Τρίτη, σε εστιατόριο του Κολωνακίου.