ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογικός συναγερμός στην Κουμουνδούρου – Τσίπρας: Ετοιμάστε νομοσχέδια!

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ - ΠΡΟΦΙΛ

Να μη χάσουμε ούτε ένα λεπτό!

Σε εκλογικό συναγερμό έθεσε τους μηχανισμούς του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας όπως φαίνεται από την τοποθέτηση του στη διάρκεια της συνεδρίασης της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτιμά πως το επόμενο διάστημα η κυβέρνηση θα ασκήσει πιέσεις και θα δημιουργήσει κλίμα πόλωσης.

«Ο Σαμαράς κινήθηκε εξ ανάγκης. Η επίσπευση της διαδικασίας εκλογής είναι τελικά μια θετική εξέλιξη που έγινε κάτω από την πίεση της λαϊκής δυσαρέσκειας και των αδιεξόδων της κυβερνητικής πολιτικής» είπε ο κ. Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε πως μέχρι την 29η Δεκεμβρίου «θα είναι ημέρες κρίσιμες και δύσκολες» αφού «είναι βέβαιο ότι θα ασκηθούν πιέσεις προς τους βουλευτές ανάμεσα στις ψηφοφορίες».

«Να μη χάσουμε ούτε ένα λεπτό. Από τώρα πρέπει να προετοιμαζόμαστε ώστε να είμαστε έτοιμοι μετά από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα για την κατάθεση συγκεκριμένων νομοσχεδίων που θα αφορούν την ανάσχεση ανθρωπιστικής κρίσης, την επανεκκίνηση της οικονομίας, τη διαφθορά το λαθρεμπόριο. τη φοροδιαφυγή αλλά και το χώρο των ΜΜΕ» κατέληξε.

 

πηγή: paraskhnio.gr