ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακυβίστηση(κοινώς κωλοτούμπα) Γιουνκέρ: Εγώ δεν ξέρω ελληνικά… αλλά όταν έλεγα ακραίες δυνάμεις…εννοούσα τους Ακροδεξιούς!

giounker_974881397

Με 10άρι μπορεί να βαθμολογηθεί η τέλεια από τεχνικής άποψης…ανακυβίστηση του προέρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ.

«Εγώ δεν ξέρω ελληνικά και δεν ξέρω τι έγραψαν οι ελληνικές εφημερίδες. Δεν κατανοώ, γιατί η ελληνική Αριστερά υπερασπίζεται την άκρα Δεξιά. Εγώ μισώ την άκρα Δεξιά» δήλωσε, στο κλείσιμο της συζήτησης για το πρόγραμμα εργασιών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής το 2015,  δίνοντας μια άλλη…οπτική στις δηλώσεις του περί «οικείου προσώπου στην εξουσία, στην Ελλάδα», που επικρίθηκαν από την Ομάδα της Ενωτικής Αριστεράς του Ευρωκοινοβουλίου.

Μόλις πάντως την προηγούμενη εβδομάδα, ο πρόεδρος της Κομισιόν, τοποθετήθηκε για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας λέγοντας ότι «Οι Έλληνες γνωρίζουν πολύ καλά τι θα σήμαινε για την Ελλάδα και την Ευρωζώνη ένα λάθος εκλογικό αποτέλεσμα».

«Δεν θα κρύψω την γνώμη μου καθώς υπάρχει πιθανότητα το τιμόνι της χώρας να αναλάβουν ακραίες δυνάμεις»

«Θα ήθελα η Ελλάδα να κυβερνάται από ανθρώπους που έχουν το βλέμμα και την καρδιά τους στραμμένα στους πολλούς αδύναμους ανθρώπους και που μπορούν να κατανοήσουν τις ανάγκες των ευρωπαϊκών διαδικασιών».

«Κάθε κόμμα που κατέρχεται στις εκλογές πρέπει να μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά τα πρότυπα και δεν θέλω να σχολιάσω τις πιθανότητες που έχει το ένα ή το άλλο κόμμα, αλλά θα προτιμούσα οικεία πρόσωπα στην εξουσία».