ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκανε η κόρη του Γιάννη Μηλιού διακοπές στο κοσμοπολίτικο Γκστάαντ;

Πολλοί είπαν ότι δεν μπορεί η νεαρή δικηγόρος να κάνει κριτική αφού φέρεται και η ίδια να βρέθηκε στο κοσμοπολίτικο θέρετρο
Με το µήνυµά της στο Facebook «θα σου παίξω φίνο µπαγλαµά» και µε τη γραµµένη στα αγγλικά επεξηγηµατική υποσηµείωση «The band is entertaining Greek shipowners while Ηλίας Ψινάκης is smiling approvingly» (µτφρ.: Η ορχήστρα διασκεδάζει τους Ελληνες πλοιοκτήτες ενώ ο Ηλίας Ψινάκης χαµογελά επιδοκιµαστικά) η 30χρονη κόρη του Μηλιού φαίνεται να συχνάζει στο «Gstaad Palace», ένα από τα ακριβότερα ξενοδοχεία του κόσμου. Την ανάρτηση αυτή δεν άφησαν ασχολίαστη από το Μέγαρο Μαξίμου, με το διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού κ. Γ.Μουρούτη να σχολιάζει πως «Λίγο πριν την έλευση του κομμουνισμού, η οικογένεια του κ. Μηλιού στο Γκστααντ με εφοπλιστές και φίλους».
Κάποιοι λένε ότι αν παρατηρήσει κανείς πιο προσεκτικά την ανάρτηση που φαίνεται να έχει γίνει στον προσωπικό λογαριασμό της κας Μηλιού στο Facebook, διαπιστώνει πως υπάρχει ειρωνική διάθεση.

Η φωτογραφία εξωφύλλου της Ελιάνας Μηλιού παραπέμπει στο Γκστάαντ – χιονισμένα βουνά και σαλέ. Ομως παρατηρώντας προσεκτικά διαπιστώνει κανείς πως η φωτογραφία αυτή αναρτήθηκε τον Ιανουάριο του 2012. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, η αναφορά να αφορούσε παλαιότερες και όχι φετινές διακοπές της στο Γκστάαντ.

Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση αυτή έγινε πεδίο αντιπαράθεσης εν μέσω της προεκλογικής περιόδου κάτι που δείχνει ότι τα κόμματα θα χτυπήσουν με όλα τα όπλα που διαθέτουν.