ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πόλεμος» για τη σύλληψη Ξηρού – Ν.Δ.: «Ντροπή ΣΥΡΙΖΑ – Δεν έχουν συγχαρεί την ΕΛ.ΑΣ.» – ΣΥΡΙΖΑ: «Η αστυνομία πράττει το αυτονόητο»

Νέα πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη.

Ανακοίνωση Σπυράκη: 

«Πέρασαν δύο μέρες από τη σύλληψη του αρχιτρομοκράτη, δολοφόνου, Χριστόδουλου Ξηρού και ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να συγχαρεί την Ελληνική Αστυνομία. Οι γυναίκες και οι άντρες τις Αντιτρομοκρατικής, με κίνδυνο της ζωής τους, αντιμετωπίζουν τους επικίνδυνους τρομοκράτες».

Τι υποστηρίζει η Κουμουνδούρου:  

Στην απάντησή του ο ΣΥΡΙΖΑ στην εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ ανέφερε ότι αστυνομία πράττει το αυτονόητο και κακώς την εμπλέκει η ΝΔ στον προεκλογικό της σχεδιασμό.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η κ. Σπυράκη εξακολουθεί να βγάζει ανακοινώσεις ανάξιες πολιτικού σχολιασμού. Η ελληνική αστυνομία πράττει το αυτονόητο. Εκείνο που δεν είναι αυτονόητο είναι να εμπλέκει η ΝΔ την αστυνομία στον προεκλογικό της σχεδιασμό. Μήπως με αυτόν τον τρόπο θέλει να καλύψει το γεγονός ότι δεν έχει καμία πολιτική πρόταση για το μέλλον της χώρας εκτός από τις μνημονιακές της δεσμεύσεις;»