ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O Αλέξης Τσίπρας και η… καρέκλα- Τί προηγήθηκε των δηλώσεων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Υποδοχή ροκ σταρ επιφύλαξαν στον Αλέξη Τσίπρα πολλές δεκάδες άνθρωποι που έσπευσαν στο εκλογικό κέντρο της Κυψέλης για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στον επικεφαλής του κόμματος της ριζοσπαστικής αριστεράς, να παρακολουθήσουν ιδίοις όμασι και να καταγράψουν τις "ιστορικές" στιγμές.  

Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε ήταν τόσος πολύς που ο Αλέξης Τσίπρας απλά… χάθηκε. 

"Πείτε μου όταν είστε έτοιμοι", ακούστηκε να λέει ο Αλέξης Τσίπρας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει εικόνα του, αφού ήταν περικυκλωμένος από μικρόφωνα και κάμερες.

Ξεκινώντας μάλιστα επισήμανε:  "καταρχάς θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους δημοσιογράφους, αντιλαμβάνομαι ότι όλοι θέλετε να καταγράψετε μια δήλωση για μια στιγμή που ολοι μας πιστεύουμε ότι μπορεί να είναι ιστορική".

Όπως φαίνεται φωτογραφία που δημοσίευσε το news.gr, κάποιοι ξάπλωσαν στο πάτωμα προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα πλάνο. 

Αρκετοί προσπάθησαν να κάνουν τους "τροχονόμους" φωνάζοντας σε άλλους να κάτσουν πιο χαμηλά για να έχουν όλοι πρόσβαση σε κάποιο πλάνο. "Everybody down, down please" ακούστηκε να φωνάζει κάποιος. 

Αφού ψήφισε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, χρειάστηκε λόγω του συνωστισμού να ανέβει σε μία καρέκλα για να κάνει την καθιερωμένη δήλωση, ώστε να εξασφαλίσουν όλα τα συνεργεία τα απαραίτητα πλάνα.