ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο «κοριός» στο Μαξίμου και ο υπουργός που ήξερε αλλά… σφύριζε αδιάφορα

Μόλις άρχισε την ομιλία του ο πρωθυπουργός, ένας εκκωφαντικός και επαναλαμβανόμενος "θόρυβος" από τα ηχεία της αίθουσας έγινε αντιληπτός από τους πάντες.

Μάλιστα οι «φρέσκοι» υπουργοί και υφυπουργοί κοίταζαν ο ένας τον άλλο και απορούσαν με κάποιους να ξεστομίζουν το σενάριο… του «κοριού»!

"Έβαλαν κοριούς;" είπαν ορισμένοι, αστειευόμενοι βεβαίως, πράγμα αδύνατον να συμβεί αφού η αίθουσα φρουρείται καλώς και το σημαντικότερο, η ομιλία του κ. Τσίπρα θα μεταδιδόταν ζωντανά από την τηλεόραση.

Το ενοχλητικό τζιζζ συνεχιζόταν, με την αναπληρώτρια υπουργό Τουρισμού Ελενα Κουντουρά να διαμαρτύρεται λέγοντας ότι «υπάρχει θόρυβος και δεν ακούω καθαρά τον Πρωθυπουργό».

Πάντως ουδείς μπήκε στον κόπο να ψάξει, όλοι έμειναν με την απορία από πού προερχόταν αυτός ο θόρυβος. Όλοι πλην ενός που γνώριζε, όπως γράφει ο «Βηματοδότης». Ήταν αυτός που είχε στην κατοχή του τελευταίας τεχνολογίας κινητό τηλέφωνο, που δεν «υπακούει» σε φραγές και το είχε αφήσει ανοιχτό.

Αλλά και ο Π. Λαφαζάνης τα βρήκε σκούρα όταν πήγε να μιλήσει κατά την παραλαβή του υπουργείου του.

Μιλούσε και δεν ακουγόταν η φωνή του, κάτι που τον ενόχλησε και είπε «μα τίποτα πια δεν λειτουργεί εδώ μέσα;».

Ευτυχώς η βλάβη στα μικρόφωνα αποκαταστάθηκε και ο κ. Λαφαζάνης εξέφρασε εν συνεχεία την ελπίδα, αφού δεν λειτούργησαν τα μικρόφωνα, να λειτουργούν τουλάχιστον τα… ΑΤΜ έξω από το υπουργείο.