ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η σύζυγος του Γ. Βαρουφάκη αποκαλύπτει τι ψιθύρισε ο Ντάισελμπλουμ στο αυτί του Υπ. Οικονομικών

Η Δανάη Στράτου αναφέρει πως η γνωριμία με τον Γιάνη Βαρουφάκη, έγινε όταν η ίδια έκανε έρευνα για το έργο της "Cut-7 διαχωριστικές γραμμές".

"Μέσα σε αυτή την διαδικασία γνώρισα τον Γιάνη και γίναμε ζευγάρι. Αυτό μας ένωσε απόλυτα και από τότε είμαστε μαζί. Σίγουρα έχω εμβαθύνει πολύ περισσότερο έκτοτε μέσα από τον διάλογο και τη συνύπαρξη μαζί του. Ο ένας έχει επηρεάσει τον άλλον", αναφέρει στο ΒΗΜΑgazino.

Η Δανάη η οποία είναι σύντροφος του Γιάνη Βαρουφάκη από το 2005, αναφέρθηκε και στα νέα καθήκοντα του άντρα της και εξέφρασε τον θαυμασμό της για τον ίδιο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. 

"Θαυμάζω πολύ την ενέργεια και τον δυναμισμό που αποπνέει, όχι μόνο ο Γιάνης αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας. Είναι εκπληκτικός ο τρόπος που έχουν λειτουργήσει τόσο γρήγορα, τόσο αποφασιστικά, τόσο αποτελεσματικά, τόσο καθαρά. Ελπίζω να πετύχουν στο έργο τους" αναφέρει.

 Η κυρία Στράτου σχολίασε και την πολυσυζητημένη συνάντηση του Γιάνη Βαρουφάκη με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ και απεκάλυψε πως γνωρίζει τί ειπώθηκε στο αυτί του υπουργού Οικονομικών."Είναι αυτό που είχε κυκλοφορήσει. Μόλις σκότωσες την Τρόικα", λέει η Δανάη Στράτου επιβεβαιώνοντας την μία από τις δύο εκδοχές που έχουν ήδη ακουστεί.